Pozrite si svoj horoskop od 17. do 23. októbra.Dreamstime
StoryEditor

Týždenný horoskop od 17. do 23. októbra: Baran v práci prekvapí, Lev by mal držať jazyk za zubami a Škorpión? To hádam nie!

17.10.2022, 06:00
ASTRO

Čo vás tento týždeň čaká podľa hviezd? Pozrite si horoskop pre všetkých dvanásť znamení zverokruhu na najbližších sedem dní.

Baran

Budete sa cítiť dobre a aj navonok z vás bude vyžarovať pohoda. Vďaka tomu budete príťažlivejšie - a to si všimne aj vaše najbližšie okolie. Do pracovnej sféry vnášate nové nápady a inšpirácie. Dokážete robiť veľké veci, o čom už nik nepochybuje. V rámci zdravia sa povenujte pohybovému aparátu.

Býk

Stres a vnútorné napätie vám môže oslabiť trávenie. Dávajte si pozor najmä na žalúdok, ktorý dostáva zabrať. Jedzte iba ľahkú stravu a pite veľa tekutín. V práci sa vyskytnú mierne komplikácie, ktoré ale zvládnete. Teraz nie je vhodný čas na investície, peniaze si radšej odložte na horšie časy.

Blíženci

Už máte všetkého plné zuby. Starosti či povinnosti sa na vás valia zo všetkých strán. Dokonca nadobúdate pocit, že vás zneužívajú aj blízke osoby. Naučte sa konečne zabuchnúť dvere pred človekom, ktorý na ne klope iba vtedy, keď niečo potrebuje. Potrebujete si prečistiť hlavu, a na to je najlepší pobyt v prírode.

Rak

Pri dôležitých životných udalostiach sa snažíte riadiť raciom, čiže rozumom; ale toto správna cesta nie je. Dávajte na prvý pocit, ktorý sa dostaví. Spontánna myšlienka je vlastne intuícia, no a tá nikdy neklame. V rámci zdravia sa starajte o vrchné trávenie – žalúdok, pankreas, žlčník alebo pečeň.

Lev

Počas aktuálneho týždňa v niektorých vyhrotených situáciách radšej, ako sa hovorí, držte jazyk za zubami. Jednoducho povedané - zvažujte, čo komu poviete. Sú okolo vás intrigáni či podliaci, ktorí by vaše myšlienky prekrútili, čo by sa v konečnom dôsledku mohlo obrátiť proti vám a poškodiť vás. Potrápiť vás môžu bolesti hlavy.

Panna

Myslite viac na svoje srdce a celistvý kardiovaskulárny systém. Priznajte si, že zanedbávate pohyb a na zdravú životosprávu kašlete. Srdce máte len jedno, a preto sa oň treba patrične starať. Ak vás to ku klasickým športovým aktivitám neťahá, skúste sa viac hýbať akýmkoľvek spôsobom. Aj polhodinová prechádzka zmôže zázraky.

Váhy

Konečne na chvíľu pocítite akú - takú finančnú stabilitu. Je nutné dodať, že je to len a len vďaka vaším organizačným schopnostiam a vrodenej sporovlivosti. Preto môžete výnimočne pokúsiť šťastie a podať si napríklad lotériu. Nech už do dopadne akokoľvek, vedzte, že na svoje schopnosti sa môžete spoľahnúť vždy.

Škorpión

Priznajte si pravdu o vlastnom ja – ste pichľavý človek. Uvedomte si, že v ostatnom období okolo seba šírite viac hnevu než radosti. Niektorí ľudia z vášho okolia si už dokonca začínajú myslieť, že ste navždy stratili úsmev a mierumilovnú povahu. Skoncujte s negatívnym uvažovaním a zlovestnou vibráciou. Odzrkadlí sa to aj zlepšením zdravia.

Strelec

Ako sa hovorí, staré putá sa len tak nedokážu potrhať. Je viac než pravdepodobné, že v tomto období sa vám začnú ozývať ľudia, ktorých ste dlho nevideli alebo o ktorých ste nepočuli už roky. Nemusíte za tým vidieť vypočítavosť alebo neúprimnosť. Jednoducho si spomenuli na príjemné spoločné chvíle. Neodmietnite ich.

Kozorožec

Všimli ste si, že v ostatnom čase sa neviete sústrediť, pretože naraz myslíte na viacero tém? Urobte si malý harmonogram, čo chcete v konkrétny deň urobiť. Do rozvrhu si nedávajte príliš veľa povinností, aby ste neboli v strese. Ak náhodou niečo nestihnete, nezúfajte. Zajtra je tu ďalší deň. Na nervy pomôže čaj z medovky.

Vodnár

Máte pocit, že už dlho vám nič nevyčarovalo úsmev na tvári? Pravda je taká, že ak sa nechcete na svet mračiť, musíte začať najskôr od seba. Nalaďte sa na príjemnú notu, napríklad dobrým jedlom, alebo sa konečne venujte svojím koníčkom. Prípadne si naaranžujte peknú jesennú dekoráciu. Uvidíte, že to poteší vaše oko a následne aj dušu.

Ryby

Spánok – vaša nočná mora. Neviete zaspať, prehadzujete sa alebo sa budíte príliš skoro. Navyše, v ostatnom čase máte pocit, že v spálni je okrem vás ešte čosi alebo ktosi. Zapáľte si modrú sviečku a poproste archanjela Michaela o „zlomenie“ zlých síl. V rámci zdravia majte pod kontrolou dýchací trakt.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 01:51