Začiatok októbra bude ako na hojdačke.Dreamstime
StoryEditor

Týždenný horoskop od 3. do 9. októbra: Levice prácou hasia milostné problémy, Škorpiónky budú na roztrhanie

03.10.2022, 06:00
ASTRO

Začiatok októbra bude ako na hojdačke. Niekoho potrápia milostné problémy, iných finančné. Zamerať sa treba aj na zdravie a životosprávu. Čo konkrétne čaká vaše znamenie počas nasledujúcich sedem dní?

Strelec

Sudičky hojnosti vám robia spoločnosť. Využite to naplno a urobte všetko pre to, aby do vašej kasy natieklo viac peňazí. Ak pracujete, nebojte sa šéfa požiadať o zvýšenie platu. V prípade, že podnikáte, s radosťou sa pustite do nového projektu. Zdravie bude poslúchať, objaviť sa však môže prechladnutie, ktoré zaženiete lipovým čajom.

Kozorožec

V robote vám na plecia naváľajú tony povinností, z ktorých sa vám, takpovediac, zakrúti hlava. Neprepadajte panike – čoskoro sa kritický stav zvráti vo váš prospech. Dovtedy sa väčšmi starajte o svoj tráviaci trakt. Stresy ho môžu poriadne rozhodiť. Vyhýbajte sa preto radšej ťažkým jedlám a alkoholu.

Vodnár

V ostatných mesiacoch ste toho prežili viac než dosť. Negatívne udalosti alebo krízové momenty zamávali s vašou psychikou. Teraz si môžete vydýchnuť. Črtá sa pred vami pekné a harmonické obdobie. Strážte si len zdravie, ozvať sa môže tráviaci trakt, ktorý nezvláda jedlá plné tukov a cukru, ktorými ho hojne zásobujete. Zmeňte to.

Ryby

V týchto dňoch sa venujte domácnosti. Ak je zaprataná haraburdami od výmyslu sveta, pustite sa do upratovania. Vyzdobte izby, vynovte svoj nábytok či porozmiestňujte po byte pekné doplnky. Potešte oku i dušu. V rámci zdravia ustriehnite zuby a nezanedbávajte pravidelnú hygienu, a to aj medzizubných priestorov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. máj 2024 00:43