Začiatok októbra bude ako na hojdačke.Dreamstime
StoryEditor

Týždenný horoskop od 3. do 9. októbra: Levice prácou hasia milostné problémy, Škorpiónky budú na roztrhanie

03.10.2022, 06:00
ASTRO

Začiatok októbra bude ako na hojdačke. Niekoho potrápia milostné problémy, iných finančné. Zamerať sa treba aj na zdravie a životosprávu. Čo konkrétne čaká vaše znamenie počas nasledujúcich sedem dní?

Lev

Hviezdy vystríhajú – do pracovnej oblasti vkladáte príliš veľa energie. Pravdepodobne tým hatáte citové starosti, mysliac si, že pri robote na ne zabudnete. Nečudo, ak sa objavia zdravotné ťažkosti spojené s únavou a vyšťavenosťou. Neutekajte pred vzťahovými problémami, ale snažte sa ich vyriešiť k spokojnosti všetkých strán.

Panna

Zbavte sa všetkých obáv – ide o najškodlivejšie energie, ktoré naše vnútro doslova rozleptávajú a zväzujú nám ruky. Strach je element, ktorý vás neskutočne brzdí – najmä v oblasti práce a financií. Začnite myslieť pozitívne. Každé ráno si hovorte optimistické afirmácie. Uvedomte si, aké šikovné ste.

Váhy

Čo tak upraviť svoju životnú filozofiu? Ustavične sa zaoberáte inými ľuďmi, hodnotíte ich, posudzujete. Taktiež máte tendenciu porovnávať sa s okolím. Kdesi vnútri cítite, že to správne nie je. Zabudnite na ostatných, nehľaďte navôkol seba, ale v prvom rade zameťte pred vlastnými bránami. Prinesie vám to vnútorný pokoj.

Škorpión

Vašou osobnou kartou na nadchádzajúce dni je symbol Ja. Nabáda vás to k tomu, aby ste sa nebáli a neľutovali investovať čas aj peniaze práve do seba. Ak treba, zmeňte svoj vzhľad. Viac sa starajte o svoj zovňajšok. Korekcia osobnej vibrácie transformuje aj okolie – pre ľudí sa stanete atraktívnejšie a budú radšej vo vašej prítomnosti.

Horoskop pre Strelca, Kozorožca, Vodnára a Ryby nájdete na ďalšej strane. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
08. máj 2024 18:08