Strelec ani panna sa naozaj starnutia obávať nemusia.pexels
StoryEditor

Okrem strelca sa ani tieto znamenia nemusia báť pribúdajúcich rokov: Zistite, kto podľa horoskopu starne do krásy?

04.06.2023, 17:00
ASTRO

Na niektorých ženách čas nezanechá žiadne stopy. Práve naopak, nielenže sa vôbec nemenia, ale s pribúdajúcimi rokmi sú oveľa príťažlivejšie a šarmantnejšie. Doslova zrejú do krásy. Môže za to genetika alebo aj postavenie hviezd, keď ste sa narodili? Znamenie čiastočne ovplyvňuje aj predispozície na to, či a ako sa na vašej pleti podpíše zub času.

Najmä my ženy oveľa citlivejšie znášame starnutie a všemožne sa snažíme oddialiť vznik prvých vrások, farbami prekrývame šediny a venujeme nášmu vzhľadu veľkú pozornosť. A kým niektoré dámy naozaj musia v boji proti starobe vytasiť všetky zbrane, iným stačí len sa dobre narodiť. Tieto znamenia prišli na svet naozaj pod šťastnou hviezdou a vek im na kráse rozhodne neuberá.

Panna

Na prvý pohľad nenápadné ženy, ktoré sa vám skutočne nebudú meniť pred očami. Sú to presne tie dámy, ktoré keď po rokoch vidíte na školskej stretávke, nebudete veriť vlastným očiam a budete mať pocit, že v ich prípade sa zastavil čas. Ba čo viac. Ak počas stredoškolských čias neboli práve triednou hviezdou, po štyridsiatke sa z nich stanú očarujúce a charizmatické ženy. Rozhodne to nebudú žiadne šedé myšky. Aj vďaka ich spoločenskej povahe budú obľúbené nielen medzi kamarátkami, ale aj v práci. V ich prítomnosti sa budete cítiť príjemne a určite si vypýtate recept na elixír mladosti.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 10:50