Tento kameň blahodarne vplýva na všetko, čo je pevné.Pexels
StoryEditor

Magická moc fluoritu vás urobí rozhodnými. Čistite ho pod vodou a nabíjajte na slnku

09.04.2023, 15:00
ASTRO

Fascinujúci kameň sa v prírodnom prostredí vyskytuje v mnohých odtieňoch – od bezfarebného cez purpurový, zelený, fialový až po čierny. Polodrahokam má sklenený efekt. Objavuje sa najmä v okolí termálnych prameňov. Na Slovensku je zriedkavý.

Fluorit je vzácny kameň, vďaka ktorému sa jeho nositeľ stáva rozhodný, rázny a na pevných pilieroch stojaci človek, ktorý vie, kým je, čo chce a kam kráča. Nebalansuje, neosciluje, nevedie vnútorné ani vonkajškové dilemy. Disponuje fixnými predstavami – tak na úrovni vzťahov, ako i matérie, a dané túžby či sny s pompou a odvahou pretavuje do reality. Polodrahokam aktivuje akčného a tvorivého ducha. Cibrí celostnú odvahu. Ruší geopatogénne zóny, ale aj energie vyprodukované elektrospotrebičmi. Odbúrava škodlivé myšlienkové spazmy – v hlave robí pomyslenú inventúru. Eliminuje chaos a neporiadok.

Na fyzickej báze – vo forme alternatívneho uzdravujúceho prvku – blahodarne vplýva na všetko, čo je pevné. Lieči kosti, kĺby, zuby, nechty. Údajne zvyšuje aj imunitu. Osoží pri hojení rán alebo zlomenín. Stabilizuje najmä základnú a komunikačnú čakru. Samozrejme, nenahrádza klasickú lekársku pomoc; je iba doplnkom.

Fluorit čistíme pod vodou; nabíjame na nepriamom slnečnom svite.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:35