Určite ste už počuli o urieknutí, porobení či prekliatí. Nie, nie sú to pojmy starých materí.Pexels
StoryEditor

Urieknutie či prekliatie: Ako sa chrániť v živote pred negatívnymi energiami? Zastavte aj POROBENIE

08.01.2024, 20:00
ASTRO

V bežnom živote často dochádza k takzvanému prelínaniu aurí, pretože – hoci to môže vyznieť zvláštne – všetci sme jedno. A na základe toho, že tvoríme jeden veľký celok, sa navzájom ovplyvňujeme. Pozitívne aj negatívne.

Všetci na seba vzájomne vplývame nielen skutkami, ale aj vypovedanými slovami, či dokonca myšlienkami. Aj neviditeľné, voľným okom či uchom nepostrehnuteľné vibrácie vplývajú na okolitý svet. Určite ste už počuli o urieknutí, porobení či prekliatí. Nie, nie sú to pojmy starých materí či slová z fantastických filmov. Okultné sily – schopné meniť život iného človeka – skutočne existujú.

Čierni mágovia pracujú s takzvanou prírodnou mysľou človeka – dostanú sa do hlavy obete. Učinia tak prostredníctvom rituálu alebo skrz vizualizačný akt. Vložia tam deštruktívny kód – a myseľ sa s ním stotožní. Dané kódy môžu mať rozličný charakter: „Som chudobný“, „Prichádzam o peniaze“, „Rozpadáva sa mi partnerstvo či manželstvo“, „Chorľaviem“, „Moje telo slabne a prichádza o energiu“. Kód je natoľko silný, že naša myseľ ho prijíma ako holý a nespochybniteľný fakt. Na základe toho sa previbrúva. Jednoducho povedané, mení vyžarovanie.

Keďže človek je tým, ako vibruje a čo vyžaruje, v podstate si do bytia ako takého začína priťahovať to, čo akceptovala jeho hlava, s čím sa stotožnila, čo prijala za pravdu. V praxi to naozaj prináša nezdar, neúspech, nešťastie. Prijatá myšlienková dogma „Som chudobný“ alebo „Prichádzam o peniaze“ sa pretavuje do materiálnych suchôt a straty financií, kód „Rozpadáva sa mi partnerstvo či manželstvo“ zabezpečuje citové či vzťahové útrapy, prijaté teórie typu „Chorľaviem“ alebo „Moje telo slabne a prichádza o energiu“ sa zasa kryštalizujú do zdravotných nuáns a úbytku vitality. Zmenou myslenia a vyžarovania sa mení aj realita. K horšiemu.

Mágovia okrem toho, že ovplyvnia našu hlavu, a to deštruktívnym prekódovaním, privolajú zlých duchov, démonov, entity z nízkohmotných dimenzií, ktoré škodlivú energiu strážia.

Ako sa prejavuje urieknutie?

Prvou formou negácií je urieknutie alebo z očí. Ide o zaslanie ťaživej energie určitému človeku, a to buď slovne, alebo na báze myšlienky. Príčiny bývajú rôzne – hádky, spory, konflikty, nenávisť, medziľudské súperenie, zášť alebo závisť. Urieknutie zahusťuje myseľ i auru človeka – aj toho, na koho je vyslané, ale aj toho, kto ho vyriekol. Pokým osoba, ktorá je obeťou zlorečenia, časom následky negatívnych vibrácií strasie zo svojho Ja (modlitbami, očisťovaním alebo prirodzenou evolúciou – keďže každé z očí pretrváva len isté obdobie), človek, ktorý negáciu vytvoril (a teda privolal temné sily), si tento počin nezmazateľne zapisuje do svojej osudovej kroniky. A tá – keďže v nej funguje bumerangový efekt – mu dá vyprodukované zlo poriadne vyžrať, a to v podobe následkov, ktoré sa stopercentne dostavia.

Urieknutá osoba má rôzne prejavy. Dostaviť sa môže neznesiteľná únava, padanie z nôh, prudká bolesť hlavy, náhle poruchy videnia, zahmlievanie zraku alebo zápaly, silný vnútorný nepokoj alebo pocit, že daný jedinec nie je vo svojej koži. Časté sú aj tŕpnutia končatín, takzvané tiky alebo nutkanie na vracanie.

Ochranou pred urieknutím je každodenné modlenie sa k strážnemu anjelovi – aby nás ustavične objímal a prikrýval svojimi peruťami. Osoží tiež nosenie amuletu s vyobrazením runy Algiz. Z minerálnych kameňov pomáha napríklad tyrkys.

Ako sa cíti porobený človek

Ďalšou formou negatívnej energie je porobenie. Pokým z očí sa prenáša škaredým pohľadom alebo krutým slovom či myšlienkou, porobenie skrýva svoju temnú moc v hmotnom a hmatateľnom predmete.

Z ochranných pomôcok treba uprednostniť turmalín, ónyx alebo labradorit. Naši predkovia používali ako strážny štít pred porobeninami gaštany, prípadne i vňať železníka vo vreckách oblečenia.

Prekliatie je najsilnejšie

Zrejme najhoršou formou zasielania negatívnej energie je prekliatie. Máva dlhodobý charakter. Zväčša sa netýka iba osoby, na ktorú bolo uvalené, ale súvisí s rodom ako takým. Skrátka, „preteká“ z pokolenia na pokolenie, z generácie na generáciu. Údajne zasahuje až 7 familiárnych vetiev. S eliminovaním kliatby pomáhajú skúsení ezoterici. Najsilnejšia ochrana spočíva v permanentných modlitbách – takých, ktoré prýštia z hlbín srdca.

Osobitnú kapitolu tvoria takzvané samo-prekliatia, keď človek zanesie negatívnymi vibráciami vlastné JA. Koľkí z nás si už niekedy povedali vety typu „Nikdy nebudem bohatý“ alebo „Ja si už nikdy nikoho nenájdem“, prípadne aj horšie frázy ako „Nenávidím sa“ či „Bodaj by som skapal“. Samo-prekliatie má rovnakú moc ako kliatba samotná. Myseľ sa stotožní s danou tézou – a začne ju vibrovať a manifestovať do reality. Zároveň privoláva zlých duchov, ktorí energie kliatby prísne strážia.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
05. apríl 2024 00:02