Čierny turmalín vás zbaví negatívnej energie.dreamstime
StoryEditor

Nemáte najlepšie životné obdobie? Zaobstarajte si čierny turmalín, zbaví vás zlej energie

26.06.2022, 09:00
ASTRO

Mávate niekedy pocit, že ste akoby bez energie? Alebo všetky vaše myšlienky sú skôr negatívne, než tie pozitívne? A je ich čím ďalej, tým viac? Ono to v živote funguje presne tak, že čím viac myslíme na niečo zlé, tým viac zlého si do života priťahujeme. Zharmonizovať si telo aj myseľ môžete rôznymi technikami, no počuli ste už o čiernom turmalíne, ktorý vám pomôže zbaviť sa negatívnej energie?

Kamene majú silnú moc. Niektoré vám do život a pritiahnu viac lásky, iné optimizmu, niektoré, ako napríklad čierny turmalín vám pomôže v boji s negatívnymi myšlienkami a celkovou energiou, ktorá vás obklopuje.

Zlé obdobie

Všetko sa na vás sype a už len čakáte, aká rana príde po tej predošlej. Dokonca aj ľudia, ktorými ste momentálne obklopená sú iní ako vy a oberajú vás aj o tie malé zvyšky energie, ktoré ešte máte. Nie, nemusíte meniť prácu, ani sa strániť rodiny, či priateľov. Stačí, keď si zadovážite čierny turmalín. Ten funguje doslova ako špongia a nasáva všetku zlú energiu. Preto, keď ho budete mať stále pri sebe, sa vás žiadne zlé vonkajšie vplyvy nedotknú. Turmalín urobí medzi nimi a vami akúsi pomyselnú bariéru. Predajne s kameňmi majú kamene v rôznych formách. Môžete si zakúpiť malý kameň, ktorý si položíte na pracovný stôl, alebo ho môžete mať neustále so sebou vo forme šperku. Nenápadný náhrdelník, náramok či náušnice nevzbudia ani zvedavosť okolia a vy tak budete neustále chránená.

Ochrana domácnosti

Turmalín dokáže ochrániť aj váš domov, nech je pre vás stále tým útočiskom, kde sa cítite príjemne, no predovšetkým bezpečne. Nemusíte ovešať kameňmi všetky steny. Stačí menší kameň, alebo dekorácia, či zvonkohra, ktorej súčasťou bude spomínaný kameň a negatívna energia nemá šancu preniknúť do vášho domova. Ideálne bude, ak ho umiestnite do chodby, ku vchodovým dverám. Tam najlepšie zachytí všetko zlé, čo si k vám hľadá cestu.

Veľkú službu vám však turmalín urobí aj v prípade, že trpíte nespavosťou, prípadne máte často zlé sny či mory. Dajte si kameň po vankúš, alebo na nočný stolík a na vlastnej koži pocítite jeho silu.

Ponúka toho oveľa viac

Ešte sme ani zďaleka neskončili. Okrem už spomenutej vlastnosti, ktorou turmalín disponuje má toho pre vás pripraveného oveľa viac. Keď vás už zbaví záporných energií a ochráni vás, zrazu vám prinesie aj oveľa väčšiu radosť do života. Budete mať vďaka nemu oveľa viac energie a v nemalej miere prispeje k rozvoju vašej osobnosti. Dokonca má liečivé účinky a to v prípade infekcií, nervových zápaloch, no dokáže byť nápomocný aj pri nevoľnostiach a závratoch.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
15. apríl 2024 22:30