Tieto znamenia patria k prirodzeným liečiteľom.dreamstime
StoryEditor

Býk, Váhy či Ryby? Zistite, ktoré znamenia majú schopnosť čítať auru či energiu druhých

31.03.2023, 10:00
ASTRO

Niektorí ľudia sú tak vnímaví, citliví a uvedomelí, že dokážu vycítiť to, čo sa v druhej osobe deje, a tým jej pomôcť vyliečiť sa. Dokážete čítať ľudskú auru a energiu? Možno patríte k znamenia, ktoré sa narodili s darom, vďaka ktorému dokážu mnohých uzdraviť.

Býk

Aj keď toto znamenie niekedy pôsobí trochu zvláštne a tajomne, je veľmi vnímavé a otvorené. Býk je prirodzeným liečiteľom, často ho nájdete v zamestnaniach ako masážny terapeut či psychiater. Vďaka tomu, že vie prečítať energiu a auru, býva v spoločnosti veľmi obľúbeným. Ak máte vo svojom okolí niekoho, kto sa narodil v tomto znamení, neváhajte a choďte si k nemu po radu.   

Strelec

Strelec miluje nielen pozornosť, ale aj to, keď môže druhým pomôcť. Dokáže vnímať energie a skvele sa v nich orientovať. Narodil sa totiž s neuveriteľným zmyslom pre intuíciu, vďaka čomu ho môžete nájsť v lekárstve či filozofickom odvetví. Je schopný nájsť problém a zamerať sa naň celou svojou dušou. Vďaka jeho trpezlivosti a súcitnosti s ním dokáže pracovať dovtedy, kým ho nevyrieši.

image

Znamenie Strelec

dreamstime

Lev

Toto znamenie nie je len kráľ zvierat, ale aj skrytý liečiteľ. Lev ako ohnivé znamenie má schopnosť vidieť aj nemožné, pretože oheň symbolizuje svetlo, ktoré svieti na všetko, čo je skryté. Často ho nájdete vo vodcovských pozíciách, pretože z neho vyžaruje energia, ktorá na druhých pôsobí ako magnet. Vie, kedy potrebujete pokoj, lásku a uzdravenie, a preto sa nebojte od neho prijať akúkoľvek pomoc.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. apríl 2024 08:20