Tieto znamenia patria k prirodzeným liečiteľom.dreamstime
StoryEditor

Býk, Váhy či Ryby? Zistite, ktoré znamenia majú schopnosť čítať auru či energiu druhých

31.03.2023, 10:00
ASTRO

Niektorí ľudia sú tak vnímaví, citliví a uvedomelí, že dokážu vycítiť to, čo sa v druhej osobe deje, a tým jej pomôcť vyliečiť sa. Dokážete čítať ľudskú auru a energiu? Možno patríte k znamenia, ktoré sa narodili s darom, vďaka ktorému dokážu mnohých uzdraviť.

Existujú ľudia, ktorí dokážu vytušiť, ako sa ostatní cítia a na čo myslia. Nie je to však žiaden trik. Jednoducho, vedia sa naladiť na vašu vibračnú energiu a pochopiť, čo sa vo vašom vnútri deje. Býk, Váhy či Ryby? Zistite či aj vy patríte k znameniam, ktoré sú prirodzenými energetickými liečiteľmi.

Baran

Ak dlhšiu dobu cítite, že sa vo vašom vnútri niečo deje, určite choďte za Baranom, ktorý patrí k jedným z najstarostlivejších znamení zverokruhu. Napriek svojej ohnivej povahe je veľmi chápavý, vnímavý a dokáže ľahko vyčítať, čo druhí potrebujú a ako sú práve naladení. Najprv identifikuje, čo je zle, a potom sa s vami o tom podrobne porozpráva, aby zmiernil vaše obavy a strach. Vďaka tomu sa vaša energia okamžite dostane späť do rovnováhy a budete sa cítiť omnoho lepšie.

Rak

Znamenie Raka je často spájané s liečiteľstvom a prácou s energiami, a to najmä preto, že sa s touto schopnosťou už narodil. Často ho môžete nájsť v kúpeľoch, meditačných centrách alebo na wellness pobytoch, kde hľadá svoj vnútorný pokoj, vďaka ktorému môže cítiť energiu druhých. Rak má silnú empatiu, a preto sa v jeho blízkosti budete cítiť dobre. Okrem toho sa vyzná aj v aromaterapii, takže sa nebojte a nechajte si od neho poradiť v tom, aký éterický olej môže pomôcť práve vám.  

image

Znamenie Rak

dreamstime

Panna

Síce Panna miluje poriadok a všetko potrebuje analyzovať, je to veľmi súcitné, empatické a nápomocné znamenie. Dokáže vycítiť energiu každého človeka v miestnosti, no len málokto príjme jej pomoc. Jej povaha je totiž komplikovaná a zriedka dáva najavo svoje emócie. Ak sa však rozhodnete obísť jej negatívne vlastnosti, je schopná prečítať vašu auru a vyliečiť každú energiu. Pravdou totiž je, že Panna rada pomáha, no necháva si to pre seba.

A to stále nie sú všetky znamenia, ktoré majú takéto schopnosti? Nájdete sa medzi ďalšími troma? Čítajte na ďalšej strane.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. apríl 2024 20:00