Zistite svoje cigánske znamenie.Pexels/Alina Vilchenko
StoryEditor

Cigánsky horoskop zatne do živého! Zistite, či ste sa narodili ako sekera, meč alebo dýka

18.04.2022, 08:00
ASTRO

Cigánske karty používa nejedna veštkyňa, no vedeli ste, že tento kočovný národ má aj vlastný zverokruh? Rovnako ako v tom klasickom, aj v cigánskom horoskope nájdete dvanásť znamení, ktoré veľmi presne opisujú detaily vašej povahy.

Minca (23. 9. - 22. 10.)

Ľudia – Mince pôsobia akoby mali sedem životov. Dokážu sa vysporiadať s akoukoľvek situáciou, ktorú im život prinesie. Ich slabou stránkou však je, že slepo dôverujú ostatným ľuďom, preto ich často obklopujú falošní priatelia. Ich dôverčivosť je nepoučiteľná, často ich pripraví aj o majetok a povesť. Vo vzťahoch sa snažia sa o harmóniu a vyváženosť. Milujú hudbu, tanec a krásne a drahé veci.

Meč (23. 10. - 21. 11.)

V tomto znamení sa narodili ľudia, ktorí s veľkým odhodlaním a úsilím zdolajú všetky ciele, ktoré si stanovia. Nie vždy sa im však chce a ľutujú námahu, ktorú musia vynaložiť. Sú to silné a inteligentné osobnosti s veľkou intuíciou. Mali by si dať pozor, aby priveľkú aktivitu niekedy neprehnali a neskončili zaslepení vlastnou chamtivosťou, zlobou či smútkom.

Sekera (22. 11. - 21. 12.)

Sú to ľudia predvídaví, priami a objektívni. Vo všetkom majú radi nezávislosť a slobodu. Radi sa dobre zabavia, ale majú aj túlavé topánky. Pričasto sa im stáva, že hovoria rýchlejšie, ako premýšľajú. Snažia sa byť viac diskrétni a diplomatickejší, aby druhých nezaskočili a nezranili nevhodnou poznámkou. Priatelia a rodina sa niekedy môžu cítiť ako ich obete.

Podkova (22. 12. - 20. 1.)

Ľudia narodení v tomto znamení túžia po kariére, uznaní, majú vysoké ambície a ciele, mnohí z nich sú kariéristi. Hľadajú duchovnú nezávislosť, milujú materiálne istoty, pretože veria, že sú nutné na zaistenie spokojného života. Nemajú radi konflikty, pretože si pridobre uvedomujú svoje vlastné nedostatky. City a emócie neprejavujú na verejnosti, nechávajú im voľný priebeh len za dverami svojho domu. Skutočne ich poznajú len najbližší priatelia. Sú pracovití a veľmi dobre ovládajú remeslo, ktorému sa venujú. Navonok pôsobia, že sú chladní a tvrdí, presne ako podkova. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 15:26