Skúste si vybrať farbu podľa znamenia - posilní to vašu osobnosť
StoryEditor

Ovplyvňuje náladu a dodáva silu. Zistite, akou farbou by ste sa podľa znamenia mali obklopiť

24.01.2022, 02:00
ASTRO

Farby majú veľkú silu. Dokážu ovplyvniť vašu náladu či dodať energiu. Podľa starodávnej čínskej viery je pre každé znamenie špecifická jedna farba. Zistite, ktorou by ste sa mali obklopiť viac, a ktorej by ste sa mali naopak vyhnúť.

Strelec

Skvelý zmysel pre humor, vynikajúce konverzačné schopnosti a kreatívna povaha, to všetko sú vlastnosti, ktoré charakterizujú znamenie Strelca. Býva taktiež veľmi zvedavý, nezávislý a predovšetkým slobodný. Jeho najšťastnejšou farbou je fialová, ktorá symbolizuje hojnosť a tvorivosť. Pridaním tejto farby do vášho šatníka či dekorácii v domácnosti sa môže vaša osobnosť posilniť návalom energie a optimizmom. Naopak sa radšej vyhnite čiernej a oranžovej farbe.

Kozorožec

Ľudia narodení v tomto znamení sú veľmi pracovití, ambiciózni a odhodlaní. Kozorožec býva taktiež občas pesimistický a veľký realista. Zároveň je praktický, vďaka čomu ľahko dosiahne to, čo si zaumieni. Pre toto znamenie je vhodná najmä šedá farba, ktorá vyjadruje zrelosť a silu. Ak sa ňou obklopíte čo najviac, pomôže vám zvýšiť spoľahlivosť, praktickosť a napríklad na pohovore môže byť dobrým talizmanom pre šťastie. Naopak by sa mal Kozorožec vyhnúť ružovej a žltej farbe.

image

Znamenie horoskopu, s ktorým zažijete najlepší sex. Nebudete ho vedieť dostať z hlavy

Vodnár

Toto znamenie je známe ako hlboký mysliteľ s vysokými intelektuálnymi vlastnosťami. Vodnár je aktívny, spoločenský a vždy vie, ako zaujať. Aj keď ho niektorí občas považujú za chladného a rezervovaného, dokáže byť veľmi chápavý a citlivý. Jeho šťastná farba je modrá, ktorá Vodnára dokáže nabudiť dobrou náladou. Skúste sa obklopiť touto farbou čo najviac a uvidíte, aký pokoj a silnú energiu vám prinesie. Vyhnite sa naopak hnedej či zelenej farbe.

Ryby

Nápaditosť, kreatívnosť a citlivosť, to sú vlastnosti, ktoré charakterizujú znamenie Ryby. Taktiež bývajú veľmi intuitívne a majú tendenciu cítiť radosť či smútok druhých ľudí. Najšťastnejšou farbou je pre toto znamenie tyrkysová, ktorá symbolizuje to, ako sa Ryby cítia vtedy, keď sa potrebujú rozhodnúť. Ak sa obklopíte touto farbou, budete sa cítiť šťastne a bezpečne. Vyhnúť by ste sa mali predovšetkým červenej a čiernej.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 08:38