instagram/badgalriri
StoryEditor

Premiéra filmu Valerian: Rihanna ako Disney víla, Cara ako nahý robot

19.07.2017, 14:00
Krása a móda
Dlhoočakávaný sci-fi film Luca Bessona Valerian a mesto tisícich planét mal v pondelok svoju hollywoodsku premiéru. Rihanna a Cara Delevigne, ktoré v ňom obe hrajú, prišli oblečené naozaj neuveriteľne! No predsa krásne...

O tom, že styling hollywoodskych hviezd na červený koberec je niekde úplne inde ako u nás, sme sa mali šancu opäť presvedčiť v pondelok na premiére filmu režiséra Luca Bessona Valerian a mesto tisícich planét. Dve hlavné ženské postavy, speváčka Rihanna a topmodelka Cara Delevingne, prišli upravené a oblečené naozaj pozoruhodne.

Rihanna zvolila nežnú ružovú farbu, o ktorej by si mohli mnohí myslieť, že je už out. Nie je! Šaty pripomínajú tak trochu oblečenie lesnej víly a tak trochu Disney princeznej - sú skrátka čarovné. Róbu navrhol Giambattista Valli, obuté mala črievičky-gladiátorky od Manola Blahnika. Styling doplnila jednoduchým vysokým copom a šperkami v striebornej farbe.

Megaúspešná modelka a snáď už aj ikona svojej doby, Cara Delevingne, prišla vo futuristických šatách od Iris Van Herpen. Viac odhaľujú, ako zakrývajú - doslova máte pocit, že Cara je oblečená aj nahá zároveň. Plastický účes dotvára robotický look.

Pozrite si, ako dve najväčšie módne ikony súčasnosti v pondelok vyzerali. Niečo také sme u nás na červenom koberci veru ešte nezažili!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 16:33