profimedia
StoryEditor

Slávu si užíva! Meghan Markle sa opäť objaví na televíznych obrazkovách, zinkasuje za to milióny

23.04.2021, 15:35
Kráľovská rodina
Meghan Markle má za sebou obdobie výraznej publicity. Zdá sa, že z neho neubúda ani po kontroverznom rozhovore.

Už krátko po tom, ako sa Harry a Meghan vzdali svojich úloh v kráľovskej rodine, podpísali zmluvu so štúdiom Spotify. Avizovaný rozhovor s Oprah, ktorý vyvolal vo svete veľké haló, bol plánovaný už vyše roka. Meghan sa tak svojej priateľke Oprah plánovala zdôveriť už od momentu, čo odišla z britskej monarchie. Tá dvojici nezaplatila ani cent, faktom však je, že televízia CBS za exkluzívny materiál zapatila 7 miliónov dolárov. To je však nič oproti tomu, koľko do manželov investoval Netflix. 

Aj keď sa aj o spolupráci so streamovacou službou špekulovalo už hneď po odchode z Británie, oficiálne sa ich dohoda potvrdila koncom roka 2020. Kontrakt, ktorý podpísali, bude trvať niekoľko rokov, pričom budú pracovať na viacerých projektov. Chystá sa tak nový dokument, ale aj filmy či rozhovory, ktoré majú byť poskytnuté vyslovene streamovaciemu gigantovi. Podľa oficiálneho vyjadrenia má obsah nielen informovať, ale aj dávať nádej. 

​Zdroj z Buckinghamského paláca potvrdil, že kráľovná Alžbeta o tomto pláne nevedela. Pochopiteľne, nadšená z neho nebola. Aj keď oficiálne čísla a plat, ktorý za nemalú aktivitu zinkasujú, nie sú zverejnené, približné čísla sú už známe. ,,V posledných mesiacoch dvojica prejednávala ponuky nielen s Netflixom, ale aj s Apple a Disney. Dvaja riadiaci pracovníci, ktorí sa toho zúčastnili, prezradili, že Meghan a Harry žiadali približne 100 miliónov eur,'' vyjadrili sa pre denník The New York Times. Práve táto suma by im mala byť koniec koncov aj poskytnutá - a práve preto vyhral Netflix.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
24. apríl 2024 01:30