TASR
StoryEditor

Rodina Kate Middleton to už nevydržala: Meghan a Harrymu posielajú NEPRÍJEMNÝ odkaz!

31.03.2021, 16:30
Kráľovská rodina
Po tom, ako dala Meghan kontroverzný rozhovor známej moderátorke Oprah Winfrey, sa svet rozdelil na dva tábory. Na ten, ktorý je fandí a na ten, ktorý tvrdí, že klame. Zdá sa, že do toho druhého spadá aj rodina vojvodkyne Kate.

Ten sa v mene rodine Middletoncov vyjadril k celej kauze, ktorá okolo kráľovskej rodiny prebieha. ,,Ani na moment som neuveril tomu, žeby Kate rozplakala Meghan. Kate poznám od čias, kedy sa narodila a nenájdete v nej štipku zloby. Jednoducho to nie je v jej povahe,'' prezradil pre Daily Mail Gary. Brat mamy vojvodkyne zároveň priznal, že to, ako sa zachovala Meghan voči svojej švagrinej, bolo neprípustné. Kate sa totiž podľa protokolu, ktorý striktne dodržuje, k bulvárnym plátkom a rečiam vyjadrovať nemôže - a to ani v prípade, že ju osočujú. Za celé svoje pôsobenie v kráľovskej rodine požiadala osobne o stiahnutie jedného, jediného článku na jej adresu. Ten bol však písaný magazínom The Tatler, ktorý má kontrakt s kráľovskou rodinou. Meghan tak týmto gestom nahrala bulváru, na ktorý nemá dosah ani britská monarchia. Koniec koncov - zistila to aj samotná Meghan, ktorá sa s nimi súdila a príliš slávne nepochodila.

,,Ak mal niekto detinské správanie, rozhodne to bola Meghan. Kate sa stále snaží zachovať mier,'' vyjadril sa ďalej Gary, ktorý je v pravidelnom kontakte nielen s mamou Kate, ale aj vojvodkyňou.

Na správanie Meghan má spolu s rodinou vlastný názor. ,,Meghan je hollywoodska hviezdička. Nemôžete viniť tigra za to, že odhryzol hlavu ovci. Aj tak však neverím ani slovu, ktoré pochádza z jej úst. Je herečkou a vie, ako manipulovať s publikom,'' prezradil otvorene svoj názor, ktorý momentálne v rodine Middleton panuje. 

Neštítil sa ani povedať nahlas to, čo si v skutočnosti o rozhovore myslí. Podľa jeho názoru ide o vypočítavosť, najmä zo strany americkej herečky. ,,Žiadate o anonymitu a urobíte krok späť od verejného života, aby ste potom v televízii znemožnili svoju rodinu a hodili starú mamu pod autobus. Prečo by to robili? Kráľovská rodina nie je rasistická, nie je sexistická, nie je zastaralá, je morálnym kompasom,'' poslal odkaz dvojici strýko Kate.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 15:25