profimedia
StoryEditor

Brat vojvodkyne šokoval verejnosť: Meghan Markle a princa Harryho čaká rozvod

14.01.2022, 10:00
Kráľovská rodina
Momentálne neexistuje diskutovanejší pár. Či ich milujete a či nenávidíte, faktom je, že táto dvojica rozhodne rozvírila vody svetového šoubiznisu.

Kráľovský expert Neil Sean otvorene rozpráva o tom, že dvojicu bude práve teraz čakať ťažké obdobie a téma rozvod je diskutovanejšia než kedykoľvek predtým. ,,Vyzerá to tak, že rok 2022 pre nich smeruje k rozvodu,'' uviedol na svojom kanáli a dodal, že dôvodom sú práve ich silné osobnosti. Podľa informácií im totiž ich najbližší odporúčajú, aby od seba išli a zameriavali sa na vlastné záujmy. Tie sú totiž diametrálne odlišné.

„Tí veľmi drahí ľudia, ktorým platia každý mesiac tisíce libier zo všetkých tých obchodov, v podstate povedali -pozrite fungovalo by to lepšie, keby ste boli navzájom nezávislí,“ povedal Sean vo svojom videu a jeho tvrdenie dokonca podporuje aj nevlastný brat vojvodkyne Thomas. Ten totiž v reality šou Big Brother VIP prezradil, že medzi dvojicou to skutočne nie je idylické. 

Podľa jeho slov sa má Meghan k svojmu manželovi správať odmerane a namiesto toho, aby sa sústredila na manželstvo, sa výhradne sústredí na svoje aktivity. Podľa Thomasa Markleho tak čaká Harryho nepochybne podobný osud, s akým sa stretol aj jej prvý manžel, producent Trevor Engelson. Dôvodom rozvodu prvého manželstva boli obrovské rozdiely, ktoré sa nedali prekonať. 

,,Povedal som princovi Harrymu, že som presvedčený o tom, že mu Meghan zničí život. Ona je veľmi povrchná,'' uviedol na adresu svojej nevlastnej sestry Thomas. Harrymu dokonca napísal aj list, v ktorom ho varoval, no bližšie informácie o tom, čo obsahoval - a čo dokazovalo, že má skutočne pravdu, prezradiť nechcel...

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/kralovska-rodina, menuAlias = kralovska-rodina, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. apríl 2024 00:13