profimedia
StoryEditor

Miluje ju alebo jej peniaze? Mladý tréner, ktorý sa stane manželom Britney Spears, vyvoláva kontroverziu

13.09.2021, 11:30
Celebrity
Britney Spears na seba posledné obdobie púta pozornosť. Dôvodom však nie je jej hudba, ale príbeh o nešťastnom osude, ktorý šokoval mnohých...

Bola to speváčka, ktorá sa rozhodla nefuknčné manželstvo ukončiť. Zatiaľ čo ona sa starala o deti, Kevin si užíval v kluboch neobmedzenú slobodu. To sa však skončilo dňom, keď podala žiadosť o rozvod - a tým pádom ho zbavila práva užívať si jej peniaze. Dvojica mala totiž predmanželskú zmluvu. To tanečník znášal pomerne ťažko. „Dnes som slobodný muž, j***ť manželku, daj mi moje deti ty štetka!'' napísal verejne na stenu klubu dnes už bývalý manžel popovej divy v deň, kedy slovo rozvod prvýkrát padlo.

Nový objav 

Život Britney nabral v posledných týždňoch úplne iný spád. Nielenže sa jej konečne podarilo oslobodiť z opatrovníctva svojho otca a zdá sa, že konečne nadobudne svojprávnosť, zároveň pred pár hodinami oznámila vzrušujúcu novinu - a to, že povedala svojmu priateľovi áno. 

O 12 rokov mladší, len 27-ročný fitnes tréner Sam Asghari však vzbudzuje rovnaké obavy ako spomínaný Kevin. Mladý muž je síce totiž na prvý pohľad určite fešák, no kariéru, ktorú má, získal podobne ako tanečník - a to prostredníctvom Britney Spears. Od momentu, čo sa po jej boku objavuje, jeho sláva závratne stúpla. Z kedysi neznámeho iránskeho prisťahovalca je dnes začínajúci herec, model a v neposlednom rade osobnosť, ktorú sleduje na sociálnych sieťach už viac než 2 milióny ľudí.

Svoju partnerku povzdbudzuje vo všetkom a zdá sa, že mu nevadia ani zvláštne videá, ktoré v poslednej dobe pridáva na sociálnu sieť. Aj keď sa viacerí strachujú o to, či je Britney skutočne v poriadku - nakoľko jej vizáž často napovedá o opaku, Samovi to nevadí, práve naopak. ,,Moja najkrajšia princezná. Ako môžeš byť tak krásna?'' objavujú sa pravidelne jeho komentáre pod príspevkami slávnej speváčky. To, či to myslí úprimne, zrejme ukáže len čas...

Pozrite si, ako vyzerá snúbenec Britney a Britney dnes:

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
19. apríl 2024 05:03