instagram.com/sonaskoncova
StoryEditor

Známa moderátorka sa stala len nedávno matkou. Pred pár dňami zverejnila srdcervúcu fotografiu

25.05.2021, 09:00
Celebrity
Soňa Skoncová je čerstvou mamičkou, začiatkom marca porodila svoje prvé dieťatko. Pred pár dňami sa podelila so svojimi sledovateľmi na svojom instagramovom profile s dojímavou fotografiou. A jej popis vás zaručene chytí za srdce!

Soňa Skoncová a Robo Reis sú iba pár mesiacov hrdými rodičmi. Svojho syna pomenovali po otcovi, malý Robko mal len pred pár dňami 2 mesiace. “Milujeme ťa Robko, najšťastnejší deň našich životov” napísala na prvý instagramový príspevok so svojim synom. “Nemohla som si želať krajší pôrod, som dojatá a vďačná” pokračovala.

instagram.com/sonaskoncova

​Iba predvčerom sa na svojom instagramovom profile podelila s momentálnou situáciou, ktorú prežíva. “Robko plače každý večer v tú istú hodinu. Prvé dni som si myslela, že sú to kolíky, dokonca mal nasadenú liečbu, ktorá nič nezmenila” opisovala Soňa. “Synčeka som naďalej pozorovala a pátrala som po tom, čo môže byť za večernou nespokojnosťou. Dozvedela som sa o čarovnej hodinke, ktorá sa objavuje večer aj keď je napapaný, prebalený, poláskaný, netrápi ho bruško..” podelila sa Soňa so svojou novou skúsenosťou. Svojim príspevkom podporila iné mladé mamičky a ukázala aj reálnu stránku materskej. “Takže milé moje, chcem, aby ste vedeli, že sme v tom spolu, keď vaše dieťatko plače. Pocit spolupatričnosti vzniká len vtedy, keď svetu predkladáme svoje pravé ja, teda nedokonalé ja. Jednoducho, keď sme sami sebou a spoločnosť nás prijíma takých, akí sme. A aj toto som ja. Uplakaná, občas zúfalá, ale šťastná, že mám syna aj vás”.

instagram.com/sonaskoncova

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 03:54