profimedia
StoryEditor

Povedali jej, že má schudnúť, inak neuspeje. Nepočúvla ich a dnes patrí k najlepším herečkám sveta

01.05.2021, 16:15
Celebrity
Svet šoubiznisu vie byť mimoriadne krutý - najmä k ženám. Požiadavky, ako by mali budúce hviezdy vyzerať, sa netýkajú ani tak talentu, ako toho, ako by mali vyzerať.

Na konkurzoch tak padali priame žiadosti o to, aby Jennifer zhodila aspoň pár kíl. Herečka v rozhovore pre Harper's Bazaar prezradila, že sa dokonca zmohli na dosť nepríjemnú taktiku. 

,,Priniesli mi fotorafie, kde som bola v podstate nahá (pozn. redaktora, Jennifer už predtým účinkovala vo filmoch, kde mala aj odvážnejšie scény) a povedali mi, aby som ich použila ako motiváciu pri tom, keď budem jesť. Mysleli si, že vzhľadom na to, ako sa mi vyvíja kariéra, ma takýto prístup nebude bolieť,'' uviedla dnes už Oscarová herečka s tým, že tak, ako aj iným ženám, aj jej trvalo vyrovnať sa s tým, že od nej niekto žiada drastické chudnutie. 

V prípade, že by neschudla, by ju tak mali právo vyhodiť zo svojej role. Takýto prístup dnes herečka odsudzuje a zaujala voči tomu tvrdý, neústupný postoj - tak, ako kedysi v jej prípade producenti. ,,Ak mi niekto len povie slovo diéta, odpovedám mu, nech ide do r*ti,'' dodala na túto tému Jennifer, ktorá je so svojím telom spokojná.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 19:43