profimedia
StoryEditor

Paniku vystriedal smútok a šok. Adela Vinczeová otvorene o potrate svojho bábätka

29.04.2021, 14:30
Celebrity
Patrí medzi naše najobľúbenejšie moderátorky a otvorene rozpráva o témach, ktoré by mali ostať tabu. Aj taká je Adela Vinczeová - jedna z najinšpiratívnejších Sloveniek.

Toto obdobie zvládala tak, ako každá žena - zo začiatku ťažko. ,,Bol to pre mňa trochu šok, netušila som, že každé druhé tehotenstvo sa končí potratom. Za celú túto skúsenosť som však bola v konečnom dôsledku vďačná aj preto, že som dieťa čakala s partnerom, s ktorým som napokon ani nebola. Chápala som, že sa ma na to ľudia pýtajú a niekedy som preto bola aj smutná, ešte som k tomu nemala vybudovaný postoj,'' vyjadrila sa Adela. K situácii jej rozhodne nepomáhalo to, že sa jej ľudia neustále vypytovali, kedy bude mať bábätko. 

Naša moderátorka však jedným dychom dodala, že aj ona si kedysi úplnú rodinu predstavovala inak, než dnes. Základom bol pre ňu manžel a deti, no zdá sa, že to osud trochu pozmenil.

,,Úprimne, aj ja som to tak kedysi vnímala, ale už sa čoraz viac sama v sebe a sama so sebou vyrovnávam a pracujem na tom, aby som si uvedomovala hodnotu svojho života presne takého, aký je. A on je perfektný. Baví ma, teší ma, a to aj vďaka tomu, čo robím, s kým a ako ten život žijem. Uvedomila som si, koľko je všade okolo žien, ktoré sú matkami, a napriek tomu sú nešťastné. V životoch im chýba naplnenie. V konečnom dôsledku dieťa šťastie v živote nevytvorí. To je veľká ilúzia. Je pravda, že na ženy nematky sa spoločnosť pozerá často aj s ľútosťou, že chúďa, toto jej nevyšlo. Navyše sa od takejto ženy očakáva, že správne by mala byť celoživotne smutná. Samozrejme, je to veľký omyl,'' dodala a nám neostáva nič iné, len súhlasiť. A poďakovať sa jej, že šíri osvetu aj v osobných veciach, ktoré vôbec s verejnosťou zdieľať nemusela.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
18. apríl 2024 03:50