Wikimedia
StoryEditor

Smutná správa zo šoubiznisu. Herec Andy Hryc má akutnú leukémiu

27.04.2020, 11:00
Celebrity
Herec je vo vážnom stave a pod dohľadom odborníkov.

Podľa medializovaných informácií sa herec Andy Hryc už nejakú dobu necítil dobre. Nezvyčajnému stavu sám neprikladal veľkú váhu, no jeho rodina naliehala, aby navštívil odborníkov. Niekoľko vyšetrení prišlo s krutými výsledkami. 70-ročnému hercovi potvrdili akútnu leukémiu, ktorou trpel napríklad aj český slávik Karel Gott. 

,,Otec je hospitalizovaný. Podstupuje náročnú liečbu,'' priznala jeho dcéra, filmová producentka Wanda. Tá médiám zároveň prezradila aj náročný typ otcovej liečby.. ,,Diagnostikovali mu akútnu leukémiu, čo znamená, že musí začať okamžite s chemoterapiou. Okrem iného dostáva transfúzie krvi každý deň,'' dodala. 

Darcov krvi je počas tejto karantény čoraz menej. Herec pritom potrebuje transfúzie každý deň - a to po dobu jedného mesiaca. Andy má pritom netypickú skupinu krvi - A1 Rh negatív, ktorej je na našom území veľmi málo. Jeho dcéra preto prosí všetkých, ktorí môžu, aby tak darovali krv priamo s uvedením jeho mena. ,,Chcela by som poprosiť ľudí, ktorí majú túto krvnú skupinu, sú zdraví, a nie sú alergici a spĺňajú všetky podmienky na darovanie, aby nám pomohli. Môžu ísť darovať krv na jeho meno - Andy Hryc. Vopred ďakujem všetkým dobrým ľuďom, ktorí pomôžu zachrániť môjho otca darovaním krvi,'' prosí Wanda.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 18:54