Wikimedia
StoryEditor

Tie najmilšie prekvapenia z Plesu v opere: Tehotenské brušká ale aj pôvab krásnej bacuľky

13.01.2020, 08:15
Celebrity
Tohtoročný Ples v opere priniesol okrem krásnych šiat aj mnoho milých momentov. Vybrali sme pre vás tie najlepšie.

1. Tehotenské bruško

Redaktorka Andrea Šprochová ukázala tehotenské bruško približne len rok po tom, čo potratila vysnívané bábätko. Teraz však s manželom žiaria šťastím a my veríme, že všetko dopadne najlepšie a už o pár týždňov budeme gratulovať k zdravému bábätku.

2. Premiéra dvoch módnych ikon 

Aj keď Ivana Gáborík a Dominika Cibulková tiež ukázali zaoblené brušká podobne ako markizácka redaktorka, mnoho priaznivcov sa na tieto dve osobnosti tešilo z iného dôvodu - rovnako ako Dominika tak aj Ivana sú považované za ženy, ktoré sa do módy rozumejú. Očakávania splnili a obidve vyzerali naozaj nádherne!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ples v opere 2020 ✨✨✨

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

3. Pôvab v čiernej

Herečka Renáta Názlerová už nejaký ten čas búra mýty o tom, že dokonalo v plesových šatách môžu vyzerať len ženy s modelkovskou postavou. Na Ples v opere si zvolila krásnu čiernu róbu, pričom sa jej o mejkap postarala známa vizážistka Lucia Sládečková. Vyzerala viac než skvelo!

4. Otvorenie plesu

Úderom na gong začali večer dve významné slovenské športovkyne - najúspešnejšia slovenská paralympionička v histórii samostatného Slovenska, deväťnásobná víťazka Paralympijských hier a pätnásťnásobná víťazka Majstrovstiev sveta Henrieta Farkašová a jej navádzačka Natália Šubrtová, s ktorou spolupracuje už niekoľko rokov.

5. Najpôvabnejšia dáma

Emília Vášaryová je už od roku 2015 ambasádorkou Plesu v opere. Okrem toho, že jeden z ročníkov sama otvorila úderom na gong, má k tejto akcii špeciálny vzťah. Podľa jej slov je dôležité mať takúto kultúrnu udalosť. Tohto roku sprevádzala úvodným ceremoniálom spolu s Martinom Hubom a my opäť musíme skonštatovať, že zatienila aj tie mladšie účastníčky plesu! Vyzerala božsky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:56