flickr
StoryEditor

Počkal si na ňu, aj keď mohol mať akúkoľvek ženu sveta. Príbeh lásky Elvisa a Priscilly

18.11.2019, 10:00
Celebrity
Kráľ rock'n'rollu, ktorému ležal pri nohách celý svet, už od prvého momentu miloval len jednu ženu...

Priscilla Wagner žila kočovným životom. Po tom, čo sa jej mama druhýkrát vydala za leteckého dôstojníka, sa musela rodina presťahovať do Kanady, kde jej otčim slúžil. Tam ju zahliadol kráľ rock'n'rollu, ktorý bol v tom čase v armáde. Už od prvého okamihu ňou bol očarený a údajne vedel, že si ju jedného dňa zoberie za ženu. 

Priscilla mala však v čase zoznámenia len 14 rokov. Ani to však Elvisa neodradilo od toho, aby na svoju vyvolenú počkal. Dvojica si pravidelne vymieňala zamilované listy, darčeky a odkazy až do momentu, kým mladá tínedžerka nedosiahla dospelosť. Elvis sa vybral za jej mamou, aby jej dokázal, že má s jej dcérou len tie najlepšie úmysly. Tá im sobáš, ktorý trval v Las Vegas len pár minút, nakoniec schválila. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Elvis and Priscilla Presley on their wedding day????

Príspevok, ktorý zdieľa Rock Gallery ✨ (@therockarchive),

Ich manželstvo však nevydržalo dlho. Napriek tomu však zostali priateľmi. Do ich vzťahu totiž vstúpila sláva a všetky jej neresti, ktoré sa na Elvisa nabalili. Okrem drog to boli údajne aj milenky, čo Priscilla nezvládala tolerovať. ,,Vždy som sa bála, ktorá herečka mi ho zoberie, a tak som sa snažila byť perfektnou ženou. Krájala som mu aj mäso na tanieri,'' priznala Priscilla po rokoch. Do dnešného dňa však neverí, že nájde niekoho, koho by tak milovala, ako Elvisa...

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Honeymooners ? #elvisandpriscilla #elvis #elvispresley #theking #priscillapresley #thepresleys

Príspevok, ktorý zdieľa Elvis and Priscilla (@priscillaelvisand),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:26