Wikimedia
StoryEditor

Tisíce ľudí čaká na moment, kedy sa budú môcť rozlúčiť s Karlom Gottom. Nie všetkým to však bude dopriate

11.10.2019, 07:55
Celebrity
Fanúšikov, ktorí sa chcú s maestrom rozlúčiť je toľko, že to museli organizátori vypočítať. Každému tak udelili 3 sekundy, aby to bolo vôbec možné do večera stihnúť...

Už približne od piatej rána sa pred Žofínom v Prahe, kde môže svet poslednýkrát povedať zbohom božskému Karlovi Gottovi, hromadil dav ľudí. Uctiť jeho pamiatku si prišli ľudia nielen z Česka a Slovenska, ale aj Rakúska či Nemecka. Niektorí z nich tam dokonca prečkali noc. Mnoho z nich prinieslo obrovské kytice kvetov.

 

Zástupy ľudí mali už ráno takmer kilometer. Podľa riaditeľa Žofína je reálna šanca, že sa neskorším záujemcom nepodarí rozlúčiť so spevákom. ,,Bojím sa chvíle, keď budeme napríklad okolo 17. hodiny musieť ísť na koniec fronty povedať, že už sa tam ďalší nemajú stavať, že už sa na nich nedostane rada," uviedol pre jeden z českých denníkov. 

Oficiálny pohreb sa bude konať len v spoločnosti maestrových najbližších. Česko však bude držať v tento deň štátny smútok. Niektorí fanúšici si na zapálenie sviece zvolili aj Betramku, kde Karel Gott žil. Momentálne je tam zapálených tisíce sviečok, ktoré tak skoro ako srdcia fanúšikov neuhasnou.. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Poslední rozloučení s Karlem Gottem #karelgott #zofin #praha #radioblanik #poslednirozlozceni #smutek #poctakarlugottovi @radioblanik_official

Príspevok, ktorý zdieľa Rádio Blaník (@radioblanik_official),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 17:50