shutterstock
StoryEditor

Jej rodičov nazvali škaredými. Pozrite sa, ako mladá herečka Zendaya zareagovala

19.09.2019, 16:00
Celebrity
Do rodičov mladej celebrity sa obuli mnohí neprajníci a kvôli výzoru ich začali urážať. Zendaya to však nenechala len tak.

Mladá herečka, speváčka a príležitostná modelka, patrí vo svete šoubiznisu k vyhľadávaným tváram. Nepochybne za to, okrem jej talentu, môže aj jej krása, vďaka ktorej sa stala napríklad novou tvárou parfému značky Lancôme. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A dream, thank you to my @lancomeofficial family for an incredible first fragrance launch together?

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya (@zendaya),

V minulosti sa však na sociálnej sieti objavila fotografia jej rodičov, do ktorej sa pustilo mnoho neprajníkov. ,,Plakal by som, ak by moji rodičia vyzerali ako tí jej,'' napísal jeden z nich. Onedlho sa k nemu pripojil ďalší, ktorý prejavil prekvapenie nad tým, ako údajne tak škaredí ľudia, mohli splodiť tak krásnu ženu. 

Zendaya sa k hlúpym komentárom vyjadrila. ,,V prvom rade sa za vás modlím. Kým ste vy zaslepení tým, ako moji rodičia vyzerajú, ja vidím ľudí, ktorí patria k tým najskromnejším na svete.Svoj život strávili vzdelávaním, spoznávaním a v neposlednom rade výchovou svojich detí. Tak sa prosím odhláste zo sociálnych sietí, choďte von alebo do školy, objímte učiteľa, čítajte knihu.. a počas toho sa pozrite do zrkadla a uvedomte si, že ste pekný presne taký, aký ste, pretože krása vyžaruje zvnútra,'' vyjadrila sa herečka a pripojila fotku so svojimi rodičmi. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@claire_maree64 Happy Birthday ? She is so beautiful woman ? I hope you have a great day ✨ #zendaya #clairestoermer @claire_maree64 @kizzmetjewelry

Príspevok, ktorý zdieľa Zendaya ? (@zendaya.noon),

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 15:25