archív
StoryEditor

Plastické operácie z nich urobili príšery! Uznajte, čo je veľa, to je veľa

04.07.2019, 09:50
Celebrity
Ide o psychickú poruchu, alebo o zúfalú snahu za každú cenu zaujať? Niektorí ľudia žiadajú od plastických chirurgov šialené zákroky, neustále na sebe niečo menia a nevedia, kedy prestať.

„Živá Barbie“ Pixee Fox
Kreslená postavička Jessica Rabbit z filmu Kto obvinil králika Rogera? ju natoľko očarila, že sa jej chcela čo najviac podobať. Lenže ako dosiahnuť taký osí pás? Jednoducho – stačí si nechať odstrániť šesť rebier! Pixee Fox (26) si už ani presne nepamätá, koľko chirurgických zákrokov okrem toho podstúpila. Štyrikrát jej zväčšovali prsia, štyrikrát upravovali nos, mierne zašpicatili uši, niekoľkokrát odsali tuk, spevnili zadok a zosekali čeľusť. Kvôli permanentným očným implantátom, riskantnému zákroku, ktorý nerobia nikde v Európe ani v Amerike, cestovala až do Indie – urputne totiž chcela mať oči presne také prenikavo zelené ako jej vzory z disneyoviek. „Tieto postavičky dokonale idealizujú ženské telo,“ vraví. „Všetok čas venujem svojmu skrášľovaniu, na mužov nemám čas.“ Veľa času trávi s Justinom Jedlicom a médiá ich rady navštevujú a prezentujú ako živých Barbie a Kena.

plastické operácie archív

​​„Rozbitý Ken“ Rodrigo Alves
Viac ako 50 plastickými a kozmetickými zákrokmi sa „preslávil“ aj ďalší „živý Ken“ Rodrigo Alves (35). Minul na ne viac ako 600-tisíc eur. Obočie si dal vytiahnuť vyššie, uši prisunúť k hlave, vytvarovať čeľusť a do líc vložiť silikónové implantáty. Narezali mu aj kútiky úst, aby mal širší úsmev. Okrem toho absolvoval deväť operácií nosa. V roku 2016 dostal po jednom zákroku infekciu, nemohol dýchať a nos mu začal odhnívať. Vyžiadalo si to rozsiahlu rekonštrukciu vrátane celkom novej chrupavky. Lekári ho varovali, že ak si dá spraviť ešte jednu plastiku nosa, tak oň príde. Rodrigo však so svojím „zdokonaľovaním“ nedokáže prestať.

plastické operácie archív

„Mačacia žena“ Jocelyn Wildenstein
Milióny, ktoré získala po rozvode s boháčom Alecom Wildensteinom, francúzskym obchodníkom s umeleckými dielami, použila na splnenie svojho dávneho sna – vyzerať ako mačka. Najskôr si nechala vytiahnuť oči, nafúknuť pery, vložiť implantáty do líc aj do brady, potom nasledoval niekoľkonásobný lifting tváre. Výsledkom je, že dnes v 78 rokoch vyzerá ako zombia, aj keď podľa jej vlastných slov sa sama sebe páči a rada obdivuje svoju podobu v zrkadle.

plastické operácie archív

„Twerková kráľovná“ Natasha Crown
Švédska modelka Natasha Crown (25) sa pýši titulom „žena s najväčším zadkom na svete“. Úctyhodný obvod 216 cm dosiahla pomocou nebezpečných chirurgických zákrokov založených na vstrekovaní tuku odobratého z brucha do svalového tkaniva na zadku. Podľa americkej asociácie plastických chirurgov ide o najnebezpečnejšiu plastickú operáciu s najväčším počtom úmrtí. Hrozí pri nej totiž riziko vzniku tukovej embólie. Natasha je však pre ohurujúce pozadie ochotná riskovať aj život. Napcháva sa sladkosťami a veľkými porciami jedál, aby mala dostatok tuku na transplantáciu.

plastické operácie archív

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 03:08