Coyote UglyMovieStillsDB.com
StoryEditor

Krásne barmanky z filmu Coyote Ugly: Ako vyzerajú teraz?

24.01.2018, 12:57
Celebrity
Pamätáte si ešte na kultový film Divoké kočky (Coyote Ugly)? Snímka o krásnych nespútaných barmankách, jednej naivnej speváčke, prísnom otcovi a zamilovanom mladíkovi má už neuveriteľných 17 rokov. Priznajte sa, ktorá z vás si ju nostalgicky stále rada pozrie, keď ju dávajú v televízii? My sme vyhľadali všetky hlavné hrdinky a pozreli sme sa na to, ako teraz vyzerajú a čo majú za sebou.

Piper Perabo

Táto americká herečka oslávila štyridsiatku a keď sa na jej fotky prizriete lepšie, stále vyzerá ako jej postava Violet v kultovom filme. Odvtedy ste ju mali možnosť vidieť napríklad vo filmoch The Prestige, Looper či rôznych seriáloch.

Bridget Moyahan

Pôvabná Bridget začínala svoju kariéru ako modelka, na herecký kurz sa vrhla až o čosi neskôr. Oslnila v seriáli Sex v meste a hneď potom sa jej ušla rola v Coyote Ugly. Šance sa už nepustila a vy ste ju mohli vidieť v snímkach Serendipity, Ja, Robot či The Recruit.

Maria Bello

Maria Bello sa vo svete filmu zostala motať aj po nakrútení Coyote Ugly. Videli ste ju v snímkach ako A History of Violence, Thank You for Smoking, The Mummy. Diváci v Amerike ju však skôr poznajú z úspešných seriálov. V minulom roku však pribudla v úlohe špeciálnej agentky Jacqueline Sloan v populárnom seriáli NCIS, takže ju možno uvidíme aj na slovenských obrazovkách.

Izabella Miko

Poľskú tanečnicu, herečku, producentku a environmentálnu aktivistku ste mali možnosť vidieť vo filmoch ako Súboj titánov, Dvojitá identita či Vek hrdinov. Vyzerá to tak, že okrem Tyry Banks sa žiadnej z kojotiek nepodarilo dosiahnuť oslnivú kariéru na striebornom plátne.

Tyra Banks

Tyra Banks bola v deväťdesiatych rokoch jednou z najžiadanejších supermodeliek. 43 ročná ebenová kráska sa uplatnila aj ako moderátorka a producentka v televízii. Už niekoľko sezón ju majú možnosť jej fanúšikovia vídať v šou America´s Next Top Model, v ktorej pomáha hľadať nádejné topmodelky.

Pozrite, ako sa všetky zmenili v našej galérii.

 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 10:33