Markíza
StoryEditor

Marián z Extrémnych premien: Takto žiaril v svadobnom obleku

25.10.2017, 09:53
Celebrity
Marián schudol vďaka televíznej šou 63 kilogramov a za ženu si zobral lásku svojho života. Jeho cesta za novým životom však vôbec nebola jednoduchá.

Extrémnych premenách ste včera mali možnosť vidieť študenta Mariána Indriška. 24 – ročný mladý muž sa vykŕmil na ohromujúcich 165 kíl. Maroš Molnár už pri prvom stretnutí tušil, že ho čaká ťažký oriešok, ale isto nerátal s tým, že narazí až na takú mohutnú vlnu odporu. Marián totiž odmietal vystúpiť zo svojej zóny komfortu, ľahko sa vzdával, nedarilo sa mu dodržiavať jedálniček a s charizmatickým kondičným trénerom často bojoval.

Dokonca mu niekoľkokrát aj poriadne vynadala, no Maroš sa nedal a na vzpurného Mariána išiel s vytrvalosťou buldoga. Vykričal mu do očí že je rozmaznaný jedináčik, ktorému mama zariadila celý život aj fantastickú robotu a nikdy nemusel bojovať sám za seba. Keď sa mladíkovo ego spamätalo z nárazu s realitou, začal na sebe konečne pracovať a schudol skvelých 63 kíl.

Psychicky mu pomohol aj fakt, že spoznal svojho biologického brata, s ktorým si okamžite padli do oka. Mariána totiž ako malého adoptovali jeho starostliví rodičia, ktorí ho chovali ako v bavlnke.

Oporou mu bola aj snúbenica Lydka, ktorú si po premene zobral za manželku a v súčasnosti už čakajú prírastok do rodiny. Pozrite si v našej galérii, ako vyzerá Mariánov život.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 01:44