Facebook / TV JOJ
StoryEditor

Ondrej Kandráč: „Toto je môj recept na šťastné manželstvo."

28.10.2017, 11:00
Celebrity
Ondrej Kandráč hviezdi v skvelej šou Všetko čo mám rád na JOJ. Čo prezradil Evite?

Evita má na rádiu Expres pravidelnú talkshow pod názvom Všetko čo som vždy chcela vedieť o... Pozýva si do nej zaujímavých hostí, ktorých sa vždy v nedeľu predpoludním pýta otázky priamo na telo. Jej pozvanie nedávno prijal aj huslista, primáš a spevák Ondrej Kandráč, ktorý je hviezdou skvelej retro šou Všetko čo mám rád na televízii JOJ.

Ten Evite prezradil aj to, že keby existovala národnosť Východniar, ihneď by si ju zapísal. „Som hrdý Východniar. Sebe aj svojim deťom som však dal rusínsku národnosť. Hovorím aj týmto jazykom, ich folklór mi je veľmi blízky. O Rusínoch sa hovorí, že sú to bieli Chorváti, ich jazyk je podobný chorvátčine. Je sexy, krásny a rád tak rozprávam. Rusíni sú veľmi draví, hovorí sa, že keď Rusín opustí východné Slovensko, hneď sa stane úspešným, lebo robí za dvoch intelektuálne aj manuálne,“ povedal charizmatický hudobník.

V súkromnom živote ho robí šťastným manželka a dve deti. „Moja manželka má obrovský zmysel pre humor, lebo si ma zobrala za manžela, za čo jej veľmi pekne ďakujem. Na druhej strane, ja som bol do nej veľmi dlho platonicky zaľúbený. Niekoľko rokov ma odmietala. Dnes žijeme bežné normálne manželstvo, slnko nad našim životom nikdy nezapadá a aj po nejakom daždivom dni opäť vychádza,“ vyjadril sa poeticky o žene, ktorá je externou moderátorkou košickej televízie a venuje sa aj modelingu. Ondrej má aj recept na harmonické manželstvo. „Nie je podstatné, čo človek robí, ale je to o nejakej vzájomnej komunikácii. Tým že sme rozdielni ja aj ona, to nás spája. Prídem domov a nemusím sa baviť o hudbe, neriešime spoločné hudobné projekty, pesničky. Vypnem a rozprávame o úplne bežných veciach.“

Manželka rada dekoruje dom, do ktorého sa presťahovali z jednoizbového bytu. „Rada chodieva do rodičovského domu mojej mamy a hľadá. Občas nájde v stodole skrinku či vyhodenú poličku. Vyžíva sa v starožitnostiach. Jej vrcholným úlovkom je stará secesná skrinka s mramorovým podstavcom, v ktorom sme našli skamenelé ulity slimákov. Vtedy som si uvedomil, že vo veľkoobchode sa dá kúpiť hocičo, ale ten kus drevotriesky nemá nič, žiadny príbeh,“ opísal záľubu svojej polovičky.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:51