profimedia
StoryEditor

TOTO sú dve najviac NENÁVIDENÉ znamenia horoskopu. Má to svoj dôvod!

23.06.2021, 06:00
Životný štýl
Vedeli ste, že tieto dve znamenia patria medzi najviac nenávidené?

Niektoré znamenia sú menej obľúbené ako ostatné, no tieto dve patria medzi tie, ktoré sú na internete najviac kritizované a väčšinou sú označované za najhoršie znamenia. Prečo je tomu tak?

BLÍŽENCI

Blíženci sú posledné mesiace terčom internetu a to v zlom slovazmysle. Momentálne sa zaraďujú k najnenávidenejším znameniam a to hneď z niekoľkých dôvodov.

Blíženci skrývajú za svojou priateľskou charizmou hlbokú faloš, tomuto znameniu sa nie nadarmo hovorí aj znamenie s dvoma tvárami. Vedia sa dokonalo pretvarovať a vedia perfektne skrývať svoje skutočné emócie za také, aké chcú a aké im v aktuálnej situácii vyhovujú. Sami seba nazývajú úprimnými a vyhlasujú o sebe, že nenávidia faloš a klamstvo, no oni sami vedia byť v určitých momentoch najfalošnejšími, vedia sa skvelo vyznať v klamstvách a nerobí im problém to využiť.   

ŠKORPIÓN

Škorpióni sú dlhé roky považované za najnebezpečnejšie znamenie. Toto znamenie vie byť extrémne milé, láskavé a štedré, no v okamihu sa vie premeniť na zlé, kruté a nebezpečné a ani nepostrehnete dôvod.

Škorpióni vedia byť extrémne bezohľadní a bezcitní. Dominantné správanie a psychické manipulovanie vedia využiť naplno a vôbec ich nebude za to trápiť a hrýzť svedomie. Vedia ovládať ľudí, sú skvelými manipulátormi a to využívajú vo svoj prospech. Neštítia sa šikane a v mnohých momentoch vedia byť veľmi neohľaduplní a bezcitní, pokiaľ sa jedná dokonca aj o ich najbližší kruh ľudí. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 12:03