pixabay.com
StoryEditor

Toto radšej nenoste: 5 vecí, ktoré narúšajú vašu energiu

24.05.2018, 14:00
Životný štýl
Šatník nie je iba súčasťou nášho imidžu. Posilňuje naše sebavedomie, je súčasťou spoločenského úspechu a môže nám aj pomôcť vyhnúť sa rade nepríjemností. Existuje však niekoľko pravidiel, ktoré niektorí nazývajú poverami. Možno vás budú zaujímať.

Šatník sa skladá z veľkého počtu vecí. Občas je takých rozmerov, že nemôžeme nájsť to, čo potrebujeme alebo sa nedokážeme rozhodnúť, čo z tých všetkých vecí skutočne musíme vlastniť a čo vyhodiť. Poradíme vám: aby ste sa neobliekali do negativity, vyraďte zo šatníka veci, ktoré majú zápornú energiu.

Veci po niekom

Veľa povier nesie presvedčenie, že oblečenie dokáže kopírovať emócie svojho majiteľa a ukladať ich. Preto je lepšie nedávať si do šatníka veci, ktorých osud nepoznáte.

Šaty po zosnulých

Povery hovoria, že oblečenie po zosnulých treba spáliť. Tomu, kto sa rozhodol ich donosiť by nepriniesli radosť a šťastie. Podľa povier vraj nosia hádky do rodiny, môžu spôsobiť stratu zamestnania a spôsobiť rôzne nepríjemnosti. Ak ide o cenné veci, napríklad rodinné šperky, tie je nutné očistiť a zbaviť ich negatívnej energie.

Nevhodná obuv

Číňania tvrdia, že zdravie začína od nôh. Preto si vraj zabezpečíte dlhovekosť výberom pohodlnej obuvi, ktorú si vyberiete samé.

Farby

Ak sa váš šatník skladá z prevažne neutrálnych farieb, mali by ste ho spestriť. Každá farba má svoju funkciu a pomáha v určitých životných etapách. Nebojte sa zmeny. Bez farieb sa stávate neviditeľnou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 06:26