Záber z filmu Dieťa Bridget JonesovejYoutube
StoryEditor

4 chyby, ktorým by sme sa mali vyvarovať podľa vzoru Bridget Jonesovej

22.01.2018, 15:10
Životný štýl
Kto by ju nemiloval? Koho by jej večné katastrofy nebavili? Veľmi ľahko sa ale niečo podobné môže stať aj vám. Dajte si preto pozor na nasledujúce 4 veci.

Spodné prádlo. Nesmrteľné "bombarďáky" sladkej Bridget sú už dnes evergreenom. Menej vtipné ale je, ak sa vám niečo podobné stane osobne. Dobre si preto ráno rozmyslite, čo vás v ten deň čaká a prispôsobte tomu aj vaše negližé. V prípade, že sa vám nejaký podobný trapas stane, kľud. Zoberte to s humorom a uvidíte, že na faux pas budete ešte roky s úsmevom spomínať.

via GIPHY

Kostýmy. Párty, kde prišla Bridget ako sexy zajačik. Pamätáte si? Dobre si preto overte dress code, predtým ako niekam idete.

via GIPHY

Osudový muž. Večná téma. Tu si dajte extrémny pozor. Ak už dopredu cítite „prúser“, skúste do toho nespadnúť. Niekedy je to ťažké ale srdce máte iba jedno, preto s ním nehazardujte viac, než je nutné.

via GIPHY

Fitko. Aj vy máte pocit, že keď prídete do fitka (po roku bez cvičenia), stanú sa z vás „super woman“ a zvládnete minimálne 3x väčšiu nálož, ako je vôbec možné? Uistíme vás, že nezvládnete. Začnite preto pomaly a postupne, aby váš odchod z bežiaceho pásu nedopadol rovnako, ako ten u Bridget.

via GIPHY

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 10:59