shutterstock.com
StoryEditor

Dnes bude tlieskať celé Slovensko! Vzdajte aj vy úctu zdravotníkom, hasičom a ďalším, ktorí bojujú

20.03.2020, 13:30
Vzťahy
Stačí otvoriť okná, vyjsť na balkóny a poslať potlesk všetkým, ktorí za nás bojujú priamo v prvej línii proti koronavírusu! Zapojíte sa do tejto výzvy aj vy?

Veľký potlesk bude smerovať tým, ktorí sa o nás v týchto ťažkých časoch starajú a svoju prácu berú ako poslanie. Pomáhajú všetkým, sú vyčerpaní, ale stále odhodlaní poraziť vírus, ktorí nás všetkých ovplyvnil. My ostatní musíme byť zodpovední a dodržiavať všetky nariadenia, aby sa mohli títo pracovníci sústrediť na tých, ktorí to vážne potrebujú.

Dnešný večer, konkrétne o ôsmej hodine, venuje celé Slovensko jeden obrovský potlesk našim hrdinom - hasičom, zdravotníkom, policajtom a mnoho ďalším. Pripojte sa k tomuto peknému skutku aj vy. Stačí, keď vyjdete na svoje balkóny alebo terasy a poriadne si zatlieskate. Budete prekvapení, no s najväčšou pravdepodobnosťou budete počuť aj vašich susedov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Potleskprezdravotnikovahasicov (@potleskprezdravotnikovahasicov),

Tento potlesk je v porovnaní s tým, ako títo ľudia tvrdo pracujú, iba ihlou v kope sena, no určite všetkých tých, ktorí sa nám v tieto dni odovzdali, toto gesto poteší.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 23:20