pinterest.com
StoryEditor

Ako zistíte, že vás miluje? Podľa týchto signálov budete mať jasno!

15.08.2018, 19:42
Vzťahy
Hovorí sa, že skutočná láska začína tam, kde končí zamilovanosť. Niečo na tom bude. Kým zamilovanosť prichádza väčšinou bezhlavo, neovládateľne a väčšinou do nesprávnych objektov, láska už vyžaduje trocha aktívnejší prístup: zaujímať sa o druhého, o jeho život, pocit, zdieľanie radostí ale aj starostí.

Otázkou však zostáva, ako spoznáme, že nás skutočne miluje, prichádza častokrát po vzplanutí, počas ktorého nemáte čas riešiť váš vzťah. Táto prvotná zamilovanosť trvá iba dočasne. Je však dôležitá, ak chcú spolu dvaja ľudia byť. Na tomto základe sa rodí skutočná láska.

Ďalšou fázou vzťahu je, keď človek rieši, či ho ten druhý skutočne miluje. Prichádza z pravidla po niekoľkých rokoch. Sme spolu preto, že sa milujeme alebo je to len zo zvyku? Či hovoríme o jednej alebo druhej fáze, prejavy lásky sú vždy podobné. A my vám prezradíme, na čo sa zamerať!

Sledujte, ako sa správa.

Venuje vám čas

Je ochotný zmeniť plány kvôli tomu, aby ste sa mohli vidieť? Trávi s vami čas aj napriek tomu, že je unavený a chcel celý víkend oddychovať? Ide s vami do divadla, aj keď to nie je jeho „šálka kávy“? Potom ste na najlepšej ceste!

Ak však máte pocit, že program musíte vymýšľať len vy, nemá veľa času ale na kamarátov ho má vždy, potom asi nehorí túžbou po vás a spoločnom vzťahu.

Pustí si vás do života

A tým nemáme na mysli len do svojho bytu, kde vás nechá prenocovať a ponúkne vám kávu. Myslíme hlavne to, že vás pustí medzi svojich priateľov a rodinu. Alebo, že je s vami ochotný zdieľať vaše koníčky a záujmy. Ak ste však pani Columbovou, teda za tú, ktorú nikto nevidel, zbystrite.

Pomôže vám

Aj napriek tomu, že „láska sa dokazuje činmi“, znie otrepane, je to, bohužiaľ, tak. Ste chorá a hodilo by sa vám, ak by niekto nakúpil? Zobrať na letisku alebo zohnať elektrikára? Jasné, nemusí mať auto, nemusí vedieť opraviť elektrinu, avšak nemôže sa chovať k vášmu problému ľahostajne.

Dotýka sa vás

Nemusíte každú noc zaspávať v objatí, pretože, úprimne si povedzme, nie je to vždy najpohodlnejšia poloha. Avšak skutočné „dôkazy lásky“ sú nenápadné a bezprostredné. Pusa na privítanie. Objatie, keď je vám smutno. To všetko znamená, že vás vníma ako dôvernú osobu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:38