pexels
StoryEditor

Lepšia výdrž či výkon v posteli. Siahnite po prírodnej pomoci, ktorá zlepší váš sexuálny život

29.11.2021, 12:00
Vzťahy
Látka, ktorá vzbudzuje a zvyšuje sexuálnu túžbu či vzrušenie. Pôsobí na našu myseľ, ktorú dokáže skvelo opantať a vyvolať erotickú náladu. To všetko nám prináša afrodiziakum, ktoré zaručí, že budete mať chuť na sex vždy, keď budete chcieť. Kde a v čom je možné afrodiziakum nájsť?

Nízky sexuálny záujem

Žijeme vo svete, v ktorom náš životný štýl a nabitý program môžu ľahko zabrániť nášmu celkovému zdraviu a pohode. Následkom čoho ja u niektorých žien ba aj mužov môže objaviť nedostatok sexuálneho záujmu a slabá erotika. Často sa môžeme prichytiť pri tom, že jeme potraviny, ktoré nemajú nutričnú hodnotu a zanedbávame starostlivosť o seba. To všetko sa dokáže vypomstiť na ľudskom sexepíle. Našťastie však existujú sexuálne posilňovače, ktoré dokážu oživiť a zvýšiť sexuálny záujem a vrátiť do vás sexy bohyňu. 

Záchrana v podobe afrodiziaka 

Afrodiziaká vplývajú na celý rad mechanizmov ovplyvňujúcich mozog, prietok krvi či hormóny. U mužoch sú v celku bežné, avšak aj u žien dokážu napomôcť k udržaniu reprodukčného zdravia a pôsobiť na zvýšenie sexuálnej výkonnosti a potešenia. Môžeme ich nájsť v jedlách, nápojoch, bylinkách či rôznych doplnkoch. Aj keď sa hovorí, že čokoláda je jedným z najlepších afrodiziák, popravde, nemá veľkú účinnosť. V potravinách sa totiž afrodiziaká vyskytujú prevažne v podobe genitálií. Áno, patria sem napríklad vajíčka, kaviár, cibuľa či špargľa. Mušle a ustrice si taktiež robia nárok na afrodiziakálne vlastnosti. Pikantné jedlá, niektoré druhy ovocia či med sa zaraďujú k jedným z najúčinnejších afrodiziák, ktoré máme na dosah ruky. Medzi byliny, ktoré podporujú sexuálnu túžbu patrí napríklad indický ženšen (Ashwagandha). Avšak za najlegendárnejšiu „drogu lásky“ sa považujú Španielske mušky. Je totiž dokázané, že po užití dokážu okamžite spôsobiť nával krvi do oblasti genitálií. Avšak pri niektorých prípadoch môžu mať aj negatívne účinky. Menej nebezpečnou alternatívou na zlepšenie krvného obehu je Gingko biloba, ktorý vám zaručí lepší orgazmus a vzrušenie. 

Začnite od prírody

Predtým než vyskúšate niektoré zo spomínaných afrodiziák je hlavné začať od seba a svojho partnera. Spomienky, zvuky či vôňa môže ako prvé vyvolať a opäť vzbudiť chuť na sex. Nič sa predsa nevyrovná pohľadu na pery či úsmev vášho partnera alebo zvuk slov „Milujem ťa“. Totiž práve kombinácia zdravej dávky fantázie a odhodlania zaručí správnu ceste k prebudeniu svojich sexuálnych pudov a je čo najprírodnejšou pomocou pre vašu sexualitu. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 03:18