Chceš byť sexi? Spíkuj anglicky plynuloVOLIS Academy
StoryEditor

Chceš byť sexi? Spíkuj anglicky plynulo

18.09.2021, 00:00
PR Články
Bez angličtiny si v dnešnom svete takmer stratená. Vďaka nej sa ti otvárajú širšie pracovné možnosti a napríklad aj také cestovanie je tiež oveľa jednoduchšie, keď vieš „spíkovať“.

Výuka angličtiny v školách nebýva práve dostatočná. S tým asi súhlasíš. Celé roky „driluješ“ gramatiku, časy, vypĺňaš množstvo pracovných listov. A potom prídeš na dovolenku a máš problém dohovoriť sa s predavačom v obchode či s recepčnou v hoteli. Našťastie, v tomto smere nemusíš byť odkázaná len na školu. Existuje viacero možností, ako sa v angličtine zdokonaliť aj mimo klasických školských lavíc.

Chceš byť sexi? Spíkuj anglicky plynulo Chceš byť sexi? Spíkuj anglicky plynulo VOLIS Academy Samouk bez kvality

Jednou z možností je, že angličtinu vezmeš do vlastných rúk a budeš sa ju učiť vo voľnom čase sama. Pomôckou môžu byť rôzne videá a online kurzy. Dnes sa dajú nájsť mnohé aj zadarmo, čo je síce fajn, no ťažko povedať, s akou kvalitou kurzu budeš mať dočinenia.

Nevýhodou „samoštúdia“ je často chýbajúca motivácia. Len si priznaj, koľkokrát si si sľúbila, že sa budeš poctivo učiť a na ďalší nový rok si dávaš opäť to isté predsavzatie, pretože akosi nevyšiel čas, nebola chuť, ...

Súkromný učiteľ bez certifikátu

Ďalšou možnosťou je súkromný učiteľ, ktorý sa ti bude pravidelne venovať, asi u teba doma.  Ak si skôr introvert a nemáš dobrý pocit zo skupiniek ľudí na kurzoch, potom to môže byť dobrá voľba. Treba sa však pripraviť na väčšie výdavky. Problematické však môže byť získanie certifikátu o absolvovaní kurzu.

Kurzy vo Volis academy sú najspoľahlivejšie

Chceš byť sexi? Spíkuj anglicky plynulo Chceš byť sexi? Spíkuj anglicky plynulo VOLIS Academy Dnes už máš široký výber rôznych kurzov angličtiny. Pri rozhodovaní sa, aký kurz si vybrať, je dobré zamerať sa na overené metódy, dlhoročné skúsenosti s výukou angličtiny a tiež na akreditáciu.

Callanova metóda je práve takouto overenou metódou, s ktorou sa môže v angličtine zdokonaliť každý. Aj keď si neveríš, aj ty! V Bratislave môžeš takýto jazykový kurz absolvovať vo Volis Academy. Študenti môžu jazykový kurz absolvovať prezenčne v škole, ale aj online z pohodlia domova. Výhodou je možnosť bezplatnej ukážkovej online hodiny, ktorá ti viac metódu priblíži, ak si o nej nepočula. A môžeš sa porozprávať s ostatnými študentmi z kurzu neskôr na kávičke.

Ak tam stretneš študentku Lauru (17), tá bude Callanovou metódu v jazykovej škole v Bratislave ospevovať: „Urobila som veľký pokrok v angličtine, hlavne v mojej komunikácii, čo si všimli aj moji spolužiaci a naša profesorka angličtiny. Keďže som tento kurz absolvovala počas pandémie, obávala som sa toho, či bude pre mňa online výuka dostatočná. Moje obavy ale boli úplne zbytočné. Plánujem využiť aj možnosť prezenčného kurzu vďaka lepšej pandemickej situácii teraz od septembra. Už viem, že ak sa náhodou situácia zhorší a budeme odkázaní opäť na online výuku, nebude to žiadny problém...“

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
27. apríl 2024 04:23