Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion!BeWitch
StoryEditor

Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion!

08.07.2021, 00:00
PR Články
Blíži sa rodinná oslava, podujatie, svadba, alebo len bežný pracovný deň, a vy opäť stojíte pred voľbou čo si vziať na seba? Všetky to dobre poznáme - príliš voľné, obtiahnuté, alebo krátke, kiežby mali dlhšie ramienka. Niekedy je takmer nemožné nájsť kúsok, ktorý sadne ako uliaty, no to sa vám so slow fashion nestane!

„Či už módou žijete, alebo to až tak neriešite, každá žena sa rada cíti nádherne a pohodlne. Niekedy si len stačí vybrať vhodný kúsok, ktorý sadne a problém s výberom bude zažehnaný,” hovorí Ivona Harčarová, zakladateľka magickej slow fashion značky BeWitch, ktorá vám poradí, čo si na podobné príležitosti vziať na seba.

Šité na mieru

Obrovská výhoda slow fashion je v tom, že si svoj vybraný kúsok necháte ušiť na mieru. „V BeWitch dbáme na to, aby si každá žena našla strih, ktorý jej sedí, preto sa vždy snažím navrhnúť kúsky, ktoré sú odlišné, niektoré obtiahnutejšie, iné voľnejšie. S každou dámou potom osobne komunikujem a vyberáme spoločne farbu, ladíme dokonca i dĺžku sukne a nohavíc. Takto je úplne jedno, akú má klientka postavu - pokiaľ sa jej model páči, prispôsobíme jej ho na mieru,” vysvetľuje Ivona Harčarová. 

Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! BeWitch

Zabudnite na preplnené skrine, stačí pár správnych kúskov

Do práce sú ako stvorené nohavicové kostýmy. Najlepšie je mať ich v šatníku hneď niekoľko, ideálne rôznych farebností, vďaka čomu získate možnosť vytvárať veľké množstvo variácií. „Krémový a čierny kostým sú nutnosťou každého šatníka, preto som ich aj podľa svojich predstáv vytvorila. Milujem ich variabilitu - keď nemám chuť na veľmi elegantný outfit s lodičkami, kombinujem biele sako klasickým čiernym tričkom, tmavými džínsami a teniskami a nový outfit je hneď na svete. Rada si sako prehodím aj cez ramená, keď idem na večeru s kamarátkou, alebo na rande do kina. Sako dodáva outfitu eleganciu a ženskosť,” dodáva Ivona Harčarová, ktorá dámske kostýmy navrhuje.  

Nohavicové a sukňové kostýmy sú skvelou voľbou do práce, či na voľný čas. No rodinné oslavy a svadby si mnohé z nás predsa len nevedia predstaviť bez šiat. Už naši predkovia verili, že žena nosením sukní získava a kumuluje zemskú energiu priamo spod nôh. Sukne majú tvar lievika, vďaka čomu dokážu túto energiu nielen chrániť, ale aj nasmerovať do stredu ženského tela, čo v antike považovali za tajomstvo ženskej atraktivity. „Práve preto som do letnej kolekcie BeWitch zaradila aj rôzne strihy šiat, ktoré sú praktické a vhodné na každú príležitosť,” vysvetľuje Ivona Harčarová

Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! BeWitch Jedným z najobľúbenejších kúskov na príležitosti sa hneď od začiatku stali hnedé hodvábne šaty Alice Kyteler, ktoré budú onedlho dostupné na našich webových stránkach. Mnohé ženy si však vytvárajú rezervácie už vopred iba na základe backstageových fotografii z fotenia novej letnej kolekcie! Vďaka svojmu strihu, možnosti výberu farby a hodvábnej látky, totiž sadnú skutočne každému druhu postavy.

Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! BeWitch

Ručná výroba s dôrazom na kvalitu

Statisíce kusov rovnakého druhu oblečenia vyrobených v továrni sú bežnou praxou súčasného módneho priemyslu, ktorý tým rozhodne nepomáha našej planéte, no ani nášmu zdraviu a pocitu jedinečnosti. „V BeWitch si uvedomujeme, že planétu máme len jednu a tvoríme oblečenie, ktoré vydrží dlhšie. Vyberám vždy kvalitné látky, z ktorých ručne na Liptove šijeme naše unikátne kúsky, pri ktorých sa každá žena môže spoľahnúť na kvalitu a nemusí zo svojich nových šiat obstrihávať visiace nitky,” hovorí Ivona Harčarová. Pri udržateľnej móde máte istotu originálneho a kvalitného oblečenia, a tak sa môžete sústrediť iba na to, či sa vám páči strih, a ako vám sedí.

Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! Chcete byť bohyňou každej oslavy, či svadby? Stavte na slow fashion! BeWitch

Jedinečnosť je samozrejmosťou

Ak ste výhod investovania do kvalitných kúskov ešte nenapočítali dosť, ukážeme vám ďalšie dôvody. Pokiaľ si potrpíte na to, aby ste na ulici, či v spoločnosti nestretli rovnako oblečenú dámu, oplatí sa staviť na lokálnych dizajnérov. Kostýmy a šaty BeWitch sú vhodné skutočne na každú príležitosť. Na výber sú rôzne farby, mnohé z vás môžu siahnuť po vlastných gombíkoch, a v prípade iného osobitného želania sa dá tiež vyhovieť. Aj vďaka tomu negenerujú množstvo rovnakého oblečenia, práve naopak, každá žena má možnosť vytvoriť si svoj kúsok podľa vlastného vkusu, čo tvorí výnimočné spojenie kvality a jedinečnosti. „Na začiatku som sa bála, ako sa k tomu slovenské a české dámy postavia, no postupne zisťujem, že osobitý prístup a zapojenie do procesu tvorby ich baví,” uzatvára Ivona Harčarová.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:45