AVON ZA ZDRAVÉ PRSIA: ŽIARIVÉ ZMENYAvon
StoryEditor

Avon za zdravé prsia: Žiarivé zmeny

16.02.2021, 23:00
PR Články
Kozmetická spoločnosť stojí za ženami už niekoľko rokov, aktívne ich podporuje, motivuje, inšpiruje a snaží sa mi ukázať ich výnimočnosť. Okrem toho dbá na dôležitosť zdravia a predovšetkým zdravých prsníkov, ktorému sa venuje dlhodobo prostredníctvom projektu Avon za zdravé prsia. Aj napriek aktuálnej situácii v boji proti rakovine nepoľavuje a pohotovo sa prispôsobuje. Už čoskoro spustí predaj úplne nových charitatívnych predmetov, vďaka ktorým bude kozmetický gigant schopný pomáhať onkologickým pacientkam po celý rok. 

Avon nie je len obyčajná kozmetická značka. Už niekoľko rokov sa aktívne venuje dôležitým témam a snaží sa pomáhať ženám, ktoré to potrebujú. Aktuálna situácia nás mnohých obmedzila v rôznych smeroch, no spoločnosť Avon sa nevzdáva a okrem iného podporila práve najzraniteľnejšie skupiny – onkologické pacientky. Predajom špeciálnych setov či charitatívnych Tričiek za zdravé prsia sa spoločnosti podarilo minulý rok vyzbierať viac než 34 000 EUR pre OZ Tak trocha inak. Ruku k dielu priložili aj známe tváre a ambasádori, vďaka ktorým sa podarilo aj naďalej šíriť povedomie o nebezpečnom ochorení ako aj o prevencii, diagnostike či možnostiach liečby. AVON ZA ZDRAVÉ PRSIA AVON ZA ZDRAVÉ PRSIA Avon Jediným symbolom boja za zdravé prsia bolo doteraz Tričko za zdravé prsia. Symbolizovalo podporu žien a ich rodín bojujúcim s rakovinou prsníka. Celospoločenské zmeny donútili kozmetickú spoločnosť prispôsobiť sa – rozhodla sa pomáhať kontinuálne počas celého roka, a to napríklad formou aktivít či výziev zameraných na boj proti ochoreniu. Pridať sa môže každý, kto chce byť súčasťou zmysluplného projektu.

Tričká za zdravé prsia tento rok nahradia nové charitatívne predmety, čo je pre Avon veľkou zmenou no zároveň aj veľkou príležitosťou. Charitatívne predmety budú mať rovnaký dobročinný účel ako tričká. Predaj týchto noviniek sa spúšťa už v marci a budú dostupné nielen v katalógoch, ale aj na www.avon.sk po celý rok. Z každého predaného kusu poputujú finančné prostriedky občianskym združeniam a neziskovým organizáciám zacieleným práve na boj proti rakovine prsníka. Okrem nových charitatívnych predmetov sa už čoskoro môžete tešiť aj na Avon symboly.

​​Podporte aj vy dobrú vec, stačí malé gesto, aby sme spoločne dokázali veľké zmeny. Vyjadrite podporu a spolupatričnosť hrdým nosením týchto predmetov či symbolov. Vytvoríme tak krajšie a lepšie miesto na život pre všetky z nás.

Žiarivá pomoc = oslňujúce šperky

  • Prsteň Chanan
  • Náramok Chanan
  • Náhrdelník Marisha
  • Náušnice Damara
  • Náramok Camila
  • Náušnice Camila

Avon za zdravé prsia

Kozmetická spoločnosť Avon verí v zmysluplnosť tém súvisiacich so ženským zdravím a v podporu neziskových organizácií. Preto už viac ako 20 rokov na Slovensku spolupracuje s neziskovými organizáciami, ktoré sa venujú problematike rakoviny prsníka a prostredníctvom odborníkov a garantov rozhoduje o oblastiach, kde je pomoc potrebná. Tieto projekty podporuje materiálovo a finančne, pričom venovala už viac ako 1,45 milióna EUR, ktoré poslúžili na podporu vzdelávania zdravotníckeho personálu, študentov, zlepšenie kvality života a psychosociálnu podporu žien, kúpu diagnostických prístrojov, operačnej techniky a šírenie osvety v rámci prevencie verejnosti na Slovensku.Na projekte Avon za zdravé prsia spolupracuje so známymi osobnosťami, ku ktorým sa každoročne pridávajú známe osobnosti slovenského spoločenského života, aby podporili vždy aktuálnu kampaň.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 04:15