Darčeky pre rodinu na poslednú chvíľu? Skvelý tip, čo ešte stíhate a čím potešíte.Mafin Laurincová
StoryEditor

Darčeky pre rodinu na poslednú chvíľu? Skvelý tip, čo ešte stíhate a čím potešíte

15.12.2020, 23:00
PR Články

Skúste niečo originálne a užitočné

Výber vianočných darčekov pre celú rodinu si vyžaduje občas poriadnu dávku fantázie. Hlavne, ak chceme darovať niečo originálne, čo toho druhého poteší a naozaj využije. S deťmi je to jednoduchšie, pretože ich zoznam želaní je dlhý, no čím obdarovať svojich rodičov a starých rodičov, keď stále opakujú, že nič nepotrebujú? Ponožky a papuče každý rok? Chcelo by to zmenu. Máme pre vás skvelý tip!

Darčeky pre rodinu na poslednú chvíľu? Skvelý tip, čo ešte stíhate a čím potešíte Darčeky pre rodinu na poslednú chvíľu? Skvelý tip, čo ešte stíhate a čím potešíte Mafin Laurincová

Čo darovať na Vianoce našim starkým?

Poznáte tradičnú a klasickú ALPU? Určite áno. Veď takmer každý z nás si ju pamätá, ako samozrejmú súčasť starkinej výbavy na poličke. Jej svieža vôňa pripomína nejedno leto strávené na vidieku u babky. Francovkou „liečila“ snáď všetko. Bolela vás oškretá noha? Trápil zub alebo žalúdok? Vždy mala po ruke svoju obľúbenkyňu.

ALPA dnes, to nie je iba klasická francovka, ale aj moderné prípravky na masáž kolien, kĺbov, chrbta a namáhaných svalov. S výťažkami byliniek ako je arnika, kostihoj, gaštan alebo konope.

Naše overené tipy pre vás

Môžete si namixovať vlastnú kombináciu produktov pre svojich blízkych, podľa toho, čo najviac ocenia. Predsa vy ich poznáte najlepšie. My vám odporúčame nami odskúšané top produkty. Darčeky pre rodinu na poslednú chvíľu? Skvelý tip, čo ešte stíhate a čím potešíte. Darčeky pre rodinu na poslednú chvíľu? Skvelý tip, čo ešte stíhate a čím potešíte. Mafin Laurincová

Pre babičku a deduška – ich boľavé kĺby a opuchnuté kolená poďakujú za masáž prípravkami s konopným olejom, ktorý má protizápalové účinky.

Pre maminu a otecka – masážne gély s bylinkami alebo vlasová kozmetika LUNA

Pre športovcov a fit športovkyne - vynikajúce masážne emulzie a krémy pre lepšiu rekonvalescenciu svalov po športe  v darčekovom balení.

Pre mladé mamičky a bábätká – detský olejček Aviril pozná snáď každý, hlavne jeho nezabudnuteľnú vôňu, ktorá sa spája s bábätkami nejednej z nás.

Objednaný tovar na dobierku do 17.12. 2020 vám garantujeme doručiť do Vianoc.

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:32