To bola jazda! Testovali sme ŠKODA Octavia combiŠkoda Auto
StoryEditor

To bola jazda! Testovali sme ŠKODA Octavia combi

24.11.2020, 23:00
PR Články
Toto auto ma naozaj očarilo, asi ho napíšem na zoznam ježiškovi. Ak chcete vedieť všetky dôvody, čítajte ďalej.

Ženy sa pri výbere auta riadia asi skôr vizuálnou stránkou a taká som aj ja! Nová Octavia v tomto smere napĺňa všetky moje predstavy o peknom aute a na kráse jej neuberá ani verzia combi. Je elegantná, má čisté línie a snúbi sa v nej dravosť spolu so sexepílom a s noblesou. V aute som mala pocit luxusu a poriadneho nadštandardu. Dvojlitrový dieselový motor, automatická prevodovka, krásna palubovka v centre s desaťpalcovým virtuálnym kokpitom, masívny multifunkčný volant, všetko digitálne, žiadne starodávne budíky... proste vau!

Samozrejmosťou je dvojzónová digitálna klíma a v aute, ktoré som testovala ja, bolo vyhrievanie sedadiel aj volantu a dokonca aj asistent udržiavania jazdného pruhu, ktorý sa veru počas môjho týždňa s novou OCTAVIOU ozval niekoľkokrát :-). Auto tiež upozorní na prekračovanie rýchlosti a všetky tie ostatné moderné vymoženosti, o ktorých zistíte, aké sú super, až keď ich máte, a ťažko sa potom vracia k staršiemu autu.

Pre každého

S autom som sa zžila okamžite. Vôbec mi neprekážalo, že je dlhšie, parkovala som úplne bez problémov aj vďaka kamere (a môjmu prirodzenému talentu). Veľký kufor je super na prevážanie vecí či veľké nákupy. Auto štartuje bez použitia kľúča a dokonca, keď otvoríte dvere, na zem sa premieta logo ŠKODA. Je to fakt sexi! Vyslovene som sa tešila na každú jazdu. OCTAVIA má všetko a aj oveľa viac, ako človek od auta potrebuje. Ide poriadne, sedí na ceste, v aute máte úplný pocit bezpečia. Hodí sa každému, či človeku, ktorý miluje luxus a eleganciu, ale aj športovej mestskej duši. Vôbec sa nečudujem, že OCTAVIA je jedným z najpredávanejších áut značky ŠKODA, len ŠKODA, že nie je moja :-).

Advertisement

(Natív)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 05:08