StoryEditor

MILÝ JEŽIŠKO, TENTO ROK BY SOM SI VEĽMI ŽELALA... KOLAGEN

11.12.2019, 23:00
PR Články
Väčšina médií a kozmetických odborníkov vám bude tvrdiť, že kolagén sa v pokožke prestáva tvoriť od 30. roku života. Máme pre vás dve správy. Zlá je, že sa to začne diať omnoho skôr. A dobrá je, že existujú prostriedky, ako si kolagén nenechať vziať.

Ak vás prekvapuje, prečo je okolo kolagénu taký rozruch, tak preto, že bez neho by ste za chvíľu vyzerali ako šampióni na výstave šarpejov. Samozrejme, že ak máte v rodine „nestarnúce gény“, takže vaša babička vyzerá na štyridsať, tento článok rovno preskočte. Ak ste po babičke podedili akurát tak hodiny s kalkulačkou (ako ja!), čítajte ďalej.

Kolagén je látka zodpovedná, okrem iného, za elasticitu kože. Malá nápoveda: Keď si budete kupovať krém proti starnutiu pleti a nebude v ňom kolagén, odložte ho naspäť do regálu a radšej múdro investujte do poriadnej starostlivosti. Ako už viete z mojich predchádzajúcich článkov, o svoju pleť som sa nikdy zvlášť nestarala. Netuším, ako mi to mohlo napadnúť, ale bola som presvedčená, že pleť jednoducho starne a vrásky sú prirodzená súčasť celého procesu. Že ich môžem mať omnoho menej, ako mám a hlavne, že moja šedivá pleť rozhodne k elegantnému starnutiu neprispieva, som zistila až vďaka odborníkom. Áno, hovorte mi blondínka.


Takže som vo svojich 45 rokoch do seba začala bezhlavo pchať kolagén a snažila sa dohnať tých 15 rokov, ktoré som kvôli svojej naivite prešvihla. Kde som ja mohla byť, keby som bola bývala dôvtipnejšia. Kde mohla byť moja pleť!

Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen Infusion je úžasná 4-týždenná kúra.

A konečne sa dostávame k tým zazračným krémom, ktoré sú kolagénom nabušené od viečka až po dno téglika. BABOR má totiž v rade Doctor BABOR Lifting Cellular https://cz.babor.com/products/lifting-cellular/line/31934/31946 (vsuvka: môj najmilší!) kompletnú selekciu kolagénovej starostlivosti. Keď som pátral av BABOR Institut po jedinom produkte, ktorý funguje na tvári všetkých žien bez rozdielu veku alebo typu pleti, hlavná školiteľka BABOR bez váhania odpovedal, že je to Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen Booster Cream https://cz.babor.com/products/doctor-babor/lifting-cellular/59559-collagen-booster-cream.html. A prečo? Pretože: „Kolagén potrebuje každá z nás, a naviac sú výsledky vidieť po pár dňoch používania!“

Ja osobne, okrem tohto krému, dám ruku do ohňa ešte za úžasnú vec s názvom Doctor BABOR Lifting Cellular Collagen Infusion https://cz.babor.com/products/doctor-babor/lifting-cellular/59560-collagen-infusion.html. Je to kúra na 4 týždne, v balení sú 4 fľaštičky s pipetkou a každá fľaštička vám vydrží 7 dní. Ja som už po prvom týždni používania mala pleť ako detský zadoček. A pokračujem ďalej. Prepokladám, že keď túto kúru dokončím, budú odo mňa chcieť v bare občiansky preukaz J

Doctor BABOR Collagen Boost Infusion

Môj tajný tip: Ak vás čaká nejaká schôdzka, na ktorej vám veľmi záleží (žeby prvé rande?) alebo spoločenská udalosť, na ktorej sa chcete blysnúť, jednoznačne odporúčam Doctor BABOR Lifting Cellular Silver Foil Face Mask https://cz.babor.com/products/doctor-babor/lifting-cellular/60461-customized-silver-foil-face-mask.html. Je to špeciálna maska zo striebornej fólie, pod ktorú sa nanáša kolagénové sérum. Necháte si ju na tvári 15 minút (ja nechávam pre istotu celú polhodinu) a nespoznáte sa. Aj cez make up bude vaša pleť šťavnatá, pružná a bude žiariť až za roh.

Doctor BABOR Lifting Cellular Silver Foil Face Mask si môžete dopriať nielen doma, ale i pri ošetrení v salóne.

A ešte jeden tip na koniec: Vianoce sú tu a ak chcete sebe alebo nejakej úžasnej žene vo svojom okolí urobiť naozajstnú radosť (nielen v ten jeden večer, ale na celý ďalší rok), kúpte jej Doctor BABOR Lifting Cellular Set https://cz.babor.com/products/doctor-babor/lifting-cellular/61815-doctor-babor-lifting-cellular-set.html. V darčekovom balení aj s kozmetickou taštičkou je spomínaný zázračný krém a k nemu sérum pre vyzdvihnutie kontúr tváre. Mám ho ja a zaobstarala som ho aj pre svoju mamičku. A tej by som nikdy nekúpila nič, čo nefunguje, pretože by mi to neodpustila.

Doctor BABOR Lifting Cellular Set s Collagen Booster Cream a V-Shape serum je krásny vianočný darček, ktorým potešíte každého, kto ocení kvalitnú a hlavne účinnú starostlivosť o pleť!

Majte sa krásne a kolagénu zdar!

Xo vaša Alenka Šafratová

Majiteľka Školy stylu, blogerka  a podcasterka

sk.babor.com, zelená linka 0800 042 203

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 22:32