StoryEditor

Štýlová obuv ako darček pre ňu!

11.11.2019, 23:00
PR Články
Ani sa nenazdáme a budú tu Vianoce. Nenechávajte nákup darčekov na poslednú chvíľku a potešte seba či kamarátku štýlovou obuvou z kolekcie Deichmann!

Hoci vonku ešte stále panuje jeseň, vianočná atmosféra začína pomaly naberať na obrátkach. Zamýšľali ste sa už nad darčekmi alebo vás nákupný ošiaľ zatiaľ úspešne míňa? Nenechajte si pokaziť radosť z blížiacich sa sviatkov predvianočným zhonom a pripravte si darčeky pod stromček už teraz!

Výber toho správneho darčeka nám robí často problém, či už ide o darček na narodeniny, výročie, alebo práve na Vianoce. Uvažujete nad tým, čím obdarujete svoju drahú mamu, sestru alebo najlepšiu kamarátku? Potešte ich štýlovou zimnou obuvou z kolekcie Deichmann a možno sa pri výbere darčeka zapáčia nejaké topánočky aj vám!

Vkus ženy, ktorá je vám v živote veľmi blízka, určite dobre poznáte. Čím obdarovať dámu, ktorá miluje módne trendy a zároveň pohodlie? Stavte na šmrncovné a nesmrteľné farmárky! Jedinečný hravý dizajn v kombinácii s hrejivým a príjemným kožúškom robí z týchto zimných topánok dokonalého adepta na darček! Že ste si vybrali jedny aj pre seba?

​Ďalšou typickou zimnou obuvou, ktorá sa rozhodne v dámskom šatníku nestratí, sú jednoznačne čižmy. Klasický model v čiernej farbe má v skrinke na topánky asi každá žena, tak prečo sa trošku neodviazať? Atraktívnymi čižmami nad kolená v netypických farbách a vzoroch rozhodne zabodujete!

​Ideálnou obuvou do nie príliš mrazivých zimných dní sú členkové čižmy. Príťažlivé modely v imitácii zvieracej kože, čižmy v rockovom štýle či vo výrazných pútavých farbách potešia každú milovníčku extravagantnej a ženskej módy!

​Vianoce sú obdobím plným sviatočných chvíľ. Chystáte sa s kamarátkou na večierok alebo s ňou plánujete osláviť Nový rok? Potešte ju i seba novým párom trendových spoločenských lodičiek! V dizajnových modeloch na vysokom podpätku z kolekcie Deichmann budete hviezdami, kamkoľvek prídete! Tak ktoré budú vaše?

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 11:05