StoryEditor

PREČO JE NÁVŠTEVA KOZMETICKÉHO SALÓNU TAKÁ DÔLEŽITÁ ?

10.11.2019, 23:00
PR Články
Asi by som sa tým nemala úplne chváliť, ale budem k vám úprimná. Do svojej štyridsiatky som sa prakticky neodličovala a o pleť som sa starala tak, že som ju z času načas umyla micerálnou vodou a natrela krémom, ktorý mi prišiel pod ruku.

To, že moja pleť mala sivý nádych a bola ako strúhadlo plné šupín, som jednoducho prisudzovala svojmu pokročilému veku. Potom som objavila Instagram a na ňom kopec žien v mojom veku, ktoré žiarili už len z fotky, boli dokonalo nalíčené a hlavne – mali skvelú a zdravú pleť. Jasne, možno to boli dobré filtre nastavené cez fotky, ale ja som tiež „filtrovala“ a aj tak som vyzerala ako by som mala o 15 rokov viac. Síce som používala luxusnú drahú kozmetiku, ale úplne zle ! Teda, nie, že by som si ju zle nanášala :) Myslím tým, že vôbec nebola vhodná na môj typ pleti, na môj vek a na môj životný štýl. Prepadla som panike a rozhodla som sa, že s týmto si jednoducho musím nechať poradiť.

 A dostávame sa k pointe. Návšteva kozmetického salónu je dôležitá preto, pretože len tam sa na vás môžu pozrieť odborným okom a vybrať pre vás starostlivosť, ktorú potrebujete a z ktorej budem mať vaša pleť najväčšie benefity. To doma určite nedokážete ! Preto stále dookola, zblbnuté reklamou, nakupujeme prípravky, ktoré sú síce fajn, ale úplne pre niekoho iného.

babor

​Preto dámy, urobte ten prvý krok smerom k profesionálnemu kozmetickému salónu a nechajte si odborne poradiť. Len tak prestanete míňať za zbytočnosti a vaša pleť sa vám ešte poďakuje. A to nehovorím o tom, že tá hodina a pol strávená v nádhernom prostredí, kde sa o vás starajú ako o vlastnú, je dar z neba. No povedzte samé – kedy vás niekto hladil po tvári nepretržite hodinu a pol?

babor kozmetika Lucie Camfrlová

​Keď som do BABOR Inštitútu po prvýkrát zavítala ja, najväčší šok som zažila, keď mi kozmetička povedala, nech si dám mobil do kabelky a užijem si tú dobu strávenú na lehátku. Myslela som si, že omdliem. Hodinu a pol bez telefónu!  Ja! Asi tušíte, ako to dopadlo. Už po prvých pár minútach som ani netušila, že nejaké telefóny existujú a bol to vážne dokonale strávený čas, ktorý môžete venovať premýšľaniu alebo si proste zdriemnuť. 

Lucie Camfrlová

​Dopadlo to tak, že som odchádzala s balením ampuliek presne pre môj tip pleti  a s množstvom krémov, o ktorých vám porozprávam v ďalšom diele. A vzhľadom k tomu, že vás po ošetrení aj nalíčia, aby ste sa mohli vrátiť späť do pracovného procesu, kúpila som si aj nový makeup  a rozjasňujúci korektor.  (fantastický vynález, to vám poviem !)

kozmetika babor

Takže milé dámy, urobte to pre mňa, pre seba, pre vašu budúcu verziu samých seba – mrknite sa na sk.babor.com, kliknite vpravo hore na VYHĽADAJ SALÓN , zadajte najbližšie mesto, kam sa dokážete dostať a vyberte si miesto, kde vám nielen poradia, nájdu riešenie, ale naviac tam prežijete nádherný čas, ktorý bude len váš.

Majte sa krásne a „kozmeťákom“ zdar !

Xo vaša Alenka

Alenka Šafratová

majiteľka Školy štýlu a blogerka

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 13:52