StoryEditor

Vône La Collection inšpirované prírodou

05.09.2019, 00:00
PR Články
Príroda je pre značku Yves Rocher obrovskou inšpiráciou a pri tvorbe vôní tomu nie je inak. Veria v parfumy, ktoré niečo vyjadrujú a zároveň sú dostupné pre všetkých. Cieľom sú autentické prírodné vône, pri ktorých tvorbe je kladený dôraz na kvalitu, zodpovednosť i storočiami preverené francúzske know-how parfumérskej profesie.

Yves Rocher trvá na tom, aby nové parfumové vody z nového radu LA COLLECTION rešpektovali nielen planétu, ale tiež každého jedného z nás.

Celý rad La Collection obsahuje aspoň 87 % zložiek prírodného pôvodu z dohľadateľných zdrojov, ktoré sú 100% veganské.  Výroba vôní výhradne vo vlastných továrňach vo francúzskom Bretónsku minimalizuje dopad produkcie na životné prostredie, obaly sú zároveň vytvorené s ohľadom na ekológiu a sú kompletne recyklovateľné.

Tropicale TENTATION

Vyzýva k tomu, aby ste si vychutnávali život plnými dúškami a nechali sa uniesť atmosférou radosti a hojnosti tropickej džungle. Kvet vôňokvetky sa miesi s vôňou marhúľ a šťavnatého pomaranča, ktorý je sladký a srší z neho energia.

Sel D‘AZUR

Sel D’Azur je ako otvorené okno, ktorým k vám prenikne svieži stredozemný vánok. Na pozadí žiarivo modrej oblohy sa snúbia závany cédrového dreva so sviežosťou grapefruitu a slanými nôtami.

Matin BLANC

Vôňa vás prenáša do okamžiku, kedy sa rodí nový deň. Upokojujúca čistota kvetu pomarančovníka rozjasnená povzbudzujúcou sviežosťou bergamotu vás pripravuje na pokojné ráno.

Garden PARTY

Garden PARTY navodzuje dojem záhradnej slávnosti. Bezstarostná prirodzenosť damascénskej ruže, ktorá sa podobá iskrivo jemnej divoko rastúcej ruži, sa dáva do tanca s čerstvou mätou.

Plein SOLEIL

Závan Plein Soleil ako by pred vami náhle otvoril dvere vedúce do fascinujúceho sveta plného trblietavých farieb. Elegantná, všadeprítomná vôňa tuberózy, exotické rozjasnené nôty ylang-ylang, okorenené zmyselným závanom santalového dreva.

Cuir de NUIT

Intenzívne spojenie zmyselnosti a jemnosti. Vôňa zároveň silná a delikátna, tajomná a žiariaca. Návykové nôty zmyselnej vanilky s koženým nádychom okorenené kakaom a kávou.

Viac o parfumových vodách La Collection nájdete na yves-rocher.sk/la_collection

(PR)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 09:35