Grilovaný camembert
Syr camembert potrieme veľkoryso z oboch strán olivovým olejom, posypeme steakovým korením a necháme chvíľu postáť. Rozohrejeme si grilovaciu panvicu, ak pripravujeme syr priamo na grile, pripravíme si grilovacie tácky. Syr opekáme z oboch strán, kým sa na ňom nevytvoria opečené pásiky. Servírujeme ešte teplý, napríklad s opečenou bagetou a s lahodným dúškom vína.
K syru typu Camembert odporúčame Rulandské biele VITIS Galéria. V jeho vôni nájdete nádych leta, letných kvetín a citrusových plodov. Má veľmi komplexnú chuť a hodí sa aj na letnú grilovačku, k jedlám z hydiny, rybám, aj plodom mora. Toto víno získalo na medzinárodnej výstave Biel Vinalia® 2019 a na výstave Víno Bojnice striebornú medailu.“ www.vitis.sk
Ak si kúpite víno VITIS Galéria počas leta, zároveň sa zaregistrujete do súťaže na www.vitis.sk, tak možno práve vy budete jedným z výhercov.
Počas celého leta, každý týždeň venuje VITIS tri kartóny lahodného vína a na záver budú všetci zúčastnení zaradení do losovania o hlavnú cenu letnej promo súťaže - paletu vína.
VITIS vám želá krásne leto plné zážitkov a dobrodružstiev a hlavne: Na zdravie!
(PR)