StoryEditor

Nalíčte sa na festival, profesionálny vizážista radí, ako sa zmeniť na neprehliadnuteľnú divu

11.07.2019, 00:00
PR Články
Hudobný festival je skvelou príležitosťou popustiť uzdu fantázii nielen pri výbere outfitu, ale aj pri líčení. Zabudnite na každodenný „nude look“ a zmeňte sa na žiarivú festivalovú divu. Inšpirovať sa môžete jednoduchým beauty manuálom od Tomáša Vidu, vizážistu značky Dermacol.

Máte doma paletku očných tieňov, z ktorej počas bežného dňa využívate len nude odtiene? Konečne prišiel rad aj na ostatné. Nemusíte sa báť nezvyčajných farebných kombinácií ani metalických a perleťových odleskov. Absolútnym hitom sú farebné linky v odtieňoch zlatej, striebornej či bronzovej

Riasenka s postupne zúženou kefkou a špeciálne navrhnutým usporiadaním štetín vám zaručí predĺženie a zahustenie zároveň.

​Výrazné líčenie očí krásne vynikne v kombinácii s matnými nude odtieňmi na perách. Vysoko pigmentovaná textúra chráni pokožku pier pred vonkajšími vplyvmi a vysušením.

Váš letný make-up rozžiari krémová farba na líčka, ako stvorená na svieže kontúrovanie a rozjasnenie pleti. Ľahko sa rozotiera a bez problémov splynie s každým typom pokožky.

Ak chcete, aby líčenie vydržalo, použite dlhotrvácny make-up, zafixujte ho transparentným púdrom a na záver aplikujte fixačný sprej.

Do kabelky si určite pribaľte zmatňujúce papieriky, ktoré vysajú  prebytočný maz z pleti, takže dojem z fotiek nepokazí ani lesknúca sa T-zóna.

Nestihli ste sa opáliť? Zachráni to vodeodolný telový make-up, ktorý dodá nohám a pokožke tela okamžitý efekt opálenia a opticky zoštíhli.

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 01:17