StoryEditor

Zapracujte na sebadôvere svojej dcéry.

31.05.2019, 00:00
PR Články
Otázky týkajúce sa svojho vzhľadu však neriešia len dospelé ženy. Značka Dove sa preto spýtala 5165 dievčat z celého sveta do akej miery sú spokojné samé so sebou.

Výskum ukázal, že vzťah k vlastnému telu je zdrojom úzkosti mnohých z nich. Nevhodná poznámka či nedostatok komunikácie v rodine dokážu sebavedomím dospievajúceho dievčaťa poriadne zatriasť. Zvládnuť obdobie puberty je rodiča nesmierne náročná úloha a nie je hanbou poradiť sa. Dove preto vytvoril príručku „Sama sebou“, ktorá má rodičom pomôcť vychovať spokojné a šťastné mladé ženy.

Príručka obsahuje rady týkajúce sa tých najvýznamnejších faktorov majúcich vplyv na sebadôveru a spokojnosť dievčat s vlastným telom- od mediálneho tlaku cez nátlak okolia až po posmievanie a šikanovanie kvôli vzhľadu. Na jej príprave sa podieľali odborníci zaoberajúci sa psychológiou, vnímaním tela, sebadôverou či poruchami prijímania potravy a zostavili tak efektívny nástroj, ktorý bude nápomocný pri budovaní sebadôvery aj vašej dospievajúcej dcéry.  Stiahnite si ju bezplatne tu a začnite hneď dnes. 

(pr)

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
26. apríl 2024 20:56