ČO o vás prezrádzajú prsty na vašich nohách?unsplash
StoryEditor

Aká ste osobnosť? Toto všetko vám prezradí tvar prstov na vašich nohách

20.10.2024, 13:00
Životný štýl

Z niektorých častí vášho tela sa môžete dozvedieť to, ako ste na tom so zdravím, s peniazmi či dokonca s láskou. Ak by ste chceli vedieť, aká ste osobnosť, mali by ste sa zamerať na tvar prstov vašich nôh. Pozrite sa, čo všetko vám môže prezradiť.

Prostredník

Ak je váš prostredný prst na nohe dlhší ako ostatné prsty, ste energické, dobrodružné a cieľavedomé. Vždy si idete za svojím cieľom, každý krok máte dopodrobna naplánovaný a dávate si záležať na detailoch. Vo vzťahoch to máte o čosi zložitejšie. Nielenže popri práci nemáte čas na lásku, ale ani koníčky či iné záujmy. Kratší prostredník naopak predstavuje ženu, ktorá miluje prírodu, vždy má na všetko čas a rada medituje.

Štvrtý prst

Máte dlhší a rovný štvrtý prst? Ste rodinne založené, milujúce a citlivé. Zbožňujete, keď sa môžete o druhých starať, pomáhať im a poskytovať bezpečie. Jednoducho, nič iné vás nezaujíma a často tak zabúdate na svoje túžby či potreby. Ak je váš štvrtý prst kratší, prvoradá je pre vás kariéra. Rovnako tak dbáte o svoj vzhľad, pravidelne cvičíte a zdravo sa stravujete.

Malíček

Ak je váš malíček väčší a dlhší, ste slobodomyseľné, energické a zábavné. Rady cestujete, spoznávate nových ľudí a kultúru. Váš život je jedna veľká párty, ktorá nikdy nekončí. Kratší malíček naopak predstavuje nevyrovnanú osobnosť so sklonmi k úzkostiam a depresiám. Iba láska vás môže zachrániť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
20. október 2024 13:02