Relax vo vani vám prospeje.pexels
StoryEditor

Starajte sa o seba. Takto si oddýchnete nie len fyzicky, ale aj psychicky

28.03.2023, 15:00
Životný štýl

Balans je v poslednej dobe veľmi skloňované slovo. Skutočne je to tak, že ak vydáte akýkoľvek výkon, či už fyzický, alebo psychický, je nevyhnutné telu aj mysli dopriať oddych aj regeneráciu. Len vtedy dokáže fungovať na sto percent a nezradí vás vo chvíľach keď idete na doraz.

Čítajte

Preneste sa prostredníctvom knihy ďaleko za hranice všedných dní. Knihy môžu byť vašim útočiskom a so šálkou voňavej kávy či čaju vám poskytnú dokonalý oddych.

Masáž

Skvelým relaxom nie len pre telo, ale aj pre myseľ je masáž. Ak ste športovec, zvoľte regeneračnú masáž. Ak túžite po oddychu najlepšie sa budete cítiť na relaxačnej masáži, prípadne na masáži  lávovými kameňmi. Rovnako skvelé regeneračné účinky bude mať na vaše telo aj návšteva sauny.

Divadlo

Divadlo a umenie ako také je pohladenie pre dušu. Pozorovať z diaľky skvelé herecké výkony, príbehy známe aj neznáme, smutné či veselé, ponúknu vašej mysli únik ktorý tak veľmi potrebuje. No pokojne zájdite aj do kina či galérie. Aktivity tohto typu vám len prospejú.

Dobré jedlo

Aj pri obede či večeri s priateľmi si dokážete poriadne odpočinúť. Teda, pokiaľ sa večera nepretiahne do skorých ranných hodín a vy budete musieť tento malý úlet dospávať ďalšie tri dni. No aj takéto vybehnutie z bežných koľají je občas potrebný, ba dokonca žiadúci. A v neposlednom rade obohacujúci.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
01. máj 2024 19:35