Zistite, aký vták je vaším znamením v netradičnom horoskope.Unsplash
StoryEditor

Jastrab zdoláva prekážky, labuť je učenlivá a orol nadchne ostatných. Zistite, aké znamenie ste vo vtáčom horoskope

10.08.2022, 06:00
ASTRO

Ako často sa nám stane, že sa zadívame na oblohu a povšimneme si ľahkosť vtákov? Takisto ako ľudia, aj vtáci majú rôzne povahy. Ktorý je nám najbližší? Odpoveď sa skrýva v dátume nášho narodenia.

Červienka 21. 1. – 17. 2.

Čo na srdci, to na jazyku. Na prvý pohľad pravdepodobne pôsobíte samotársky a miestami až chladne, ale zdanie klame. Vaša pravá tvár je vášnivá, svoje názory sa nebojíte presadiť a povedať nahlas. Táto vlastnosť vám prináša rešpekt vášho okolia.

Naša rada: Nepúšťajte sa do zbytočných hádok, ktoré vás vyčerpajú.

Stehlík 18. 2. – 17. 3.

Najlepšie sa cítite, keď ste stredobodom pozornosti alebo súčasťou veľkej skupiny. Skrýva sa vo vás veľa talentu, ale často bojujete s tým, že sa sami nedokážete presadiť. Preto potrebujete mať okolo seba skupinu ľudí, ktorí si vaše talenty všimnú a dodajú vám sebadôveru, aby mohli zazrieť svetlo sveta. Vyskúšajte si viac veriť a uvidíte, že sa vám to vyplatí. Na človeku nie je nič príťažlivejšie ako zdravé sebavedomie a rozhodnosť. Ak sa vám nepodarí všetko na prvýkrát, hlavu hore. Kto neskúsi, nič nezažije.

Naša rada: Majte na pamäti, že šťastie praje odvážnym.

Jastrab 18. 3. – 14. 4.

Ako si zmyslíte, tak musí byť. Máte úplne jasné, čo chcete od života, a nič vám nezabráni dosiahnuť to. Máte v sebe prirodzenú dravosť a vysokú mieru sociálnej inteligencie, ktorá vám pomáha zdolávať prekážky.

Naša rada: Nesnažte sa všetko urobiť nasilu hneď, radšej počkajte na správnu príležitosť.

Albatros 15. 4. – 12. 5.

Večne snívate s hlavou v oblakoch a občas sa zabúdate vrátiť do reality. Máte plnú hlavu snov a túžob, ktoré chcete naplniť. Často neviete, kde začať, a ľahko strácate vo veciach prehľad. Na prvom mieste však máte vždy pocit slobody. Práca pre vás predstavuje vynaloženie obrovského množstva energie. Veci radi odkladáte a prinajlepšom sa k nim ani nevrátite.

Naša rada: Vyskúšajte si splniť najskôr krátkodobé ciele, potom sa púšťajte do veľkých.

Holubica 13. 5. – 9. 6.

Máte pokojnú a priateľskú povahu. Holubica je symbolom mieru, pokoja a harmónie. Rovnako ako ona, aj vy patríte k jedincom, ktorí dokážu vyčariť úsmev na tvári ľudom len svojou prítomnosťou. Chováte sa srdečne, staráte sa o tých, ktorých milujete. Preto si vás ľudia vo svojom živote nesmierne vážia.

Naša rada: Dajte si pozor, aby ste neboli až príliš milá. Vyhnete sa tak využívaniu.

Orol 10. 6. – 7. 7.

Máte skvelé nápady a dokážete pre ne nadchnúť aj ostatných. Radíte sa medzi úspešných vizionárov, ktorí dokážu do sveta priniesť niečo nové a dotiahnuť veci do konca. Život si viete vďaka svojej nápaditosti prirodzene zjednodušovať a ľudia sa okolo vás cítia výnimočne.

Naša rada: Buďte trpezliví a verte svojim inštinktom.

Slávik 8. 7. – 4. 8.

Nosíte v sebe hlboké emócie. Na prvý pohľad sa niekomu môže zdať, akoby vás okolie nezaujímalo, ale vo vašom vnútri neustále víria silné emócie. Cítite nielen za seba, ale aj za ľudí, ktorých milujete.

Naša rada: Vášnivosť je na vás úžasná, ale pri hádkach si dajte pozor, aby ste zbytočne nepovedali, čo nechcete.

Rybárik 5. 8. – 1. 9.

Držíte sa zásad, to, čo poviete, vám nikto nevyvráti. Neradno sa s vami hádať, pretože nech je pravda akákoľvek, pre vás existuje len tá vaša. Chráni vás to pred manipuláciou a využívaním. Neznášate, keď niekto neplní svoje sľuby, a svojim milovaným osobám ste verní aj cez mŕtvoly.

Naša rada: Dajte si pozor na impulzívnosť. V pozitívnych emóciách je výhodná, ale pri negatívnych dokáže spustiť nepríjemné hádky.

Labuť 2. 9. – 29. 9.

Viete zabrať, keď ide o to, čo veľmi chcete. Ste excelentní v učení sa nových schopností, jazykov a v skúšaní doposiaľ nepoznaného. Dá sa o vás povedať, že dokážete takmer všetko, akurát sa musíte zaprieť a snažiť sa.

Naša rada: Netreba zabúdať ani na skutočný život mimo pracovnej sféry, inak sa stratíte vo víre príležitostí, ktoré si nikdy neužijete naplno.

Ďateľ 30. 9. – 27. 10.

Uvedomujete si, že nič v živote nie je zadarmo. Na veci, ktoré idú ostatným ľahko, musíte vynaložiť oveľa väčšie množstvo energie a času. Neberte to ako svoje negatívum, práve naopak. Vďaka tomu ste silní a odolní, ustojíte aj to, čo by iných už položilo na kolená.

Naša rada: Nezabúdajte si občas vyčistiť hlavu tým, čo robíte rada. Uľaví sa vám.

Sokol myšiar 28. 10. – 24. 11.

Máte nepremožiteľnú sebadôveru. Možno ste už od svojho okolia počuli, že ste panovační, ale neberte si to príliš k srdcu. Ako sa hovorí, egoisti žijú dlhšie a vy viete presne, čo je pre vás najlepšie. Vďaka svojej sebadôvere ste schopní dosiahnuť svojich cieľov.

Naša rada: Nechajte si občas poradiť a vezmite si z toho len to potrebné.

Havran 25. 11. – 23. 12.

Vaša osobnosť vyžaruje silu a odvahu. Stáva sa vám často, že si k vám rodina alebo kamaráti chodia pre rady? Vážte si to, ale nenechajte si to stúpnuť do hlavy. Nikto učený z neba nespadol, majte so svojím okolím viac trpezlivosti a využite svoju silnú stránku na pomoc ostatným.

Naša rada: Skúste zvažovať svoje výroky pred tým, než ich poviete v spoločnosti. Nie všetci sú pripravení na vysokú mieru úprimnosti, mohli by si to zle vysvetliť.

Volavka 24. 12. – 20. 1.

Keď máte svoj čas a priestor pre seba, cítite sa šťastne. Byť stredobodom pozornosti alebo členom veľkej skupiny vám veľa nehovorí. Cítite sa lepšie v ústraní a užívate si momenty, keď môžete ostatných nerušene pozorovať. Spoločnosti sa nestránite, len si vyberáte, s kým ju trávite, a uprednostňujete menší počet ľudí s pevnejšou citovou väzbou.

Naša rada: Neberte všetko tak vážne, nehanbite sa zasmiať a tréma z vás opadne.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/astro, menuAlias = astro, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
25. apríl 2024 23:17