Na čo vlastne slúžia jednotlivé kozmetické pomôcky?EnvatoElements
StoryEditor

Aj vaša tvár potrebuje zrelaxovať. Ktoré kozmetické pomôcky sú najvhodnejšie pre unavenú či zrelú pleť?

10.02.2022, 10:00
Životný štýl
Neexistuje azda ideálnejšie obdobie na posilnenie starostlivosti o vašu pleť ako sú zimné mesiace. Kozmetické pomôcky využívané kedysi len v dermatológii sú dnes dostupné aj na domáce použitie. Ozvláštnite si svoju dennú rutinu a udržte pokožku zdravú a oddýchnutú.

3. Mikrovpichovanie

Mikrovpichovanie alebo aj kolagénová indukčná terapia sa využíva v rámci profesionálnej starostlivosti o pleť. Vyskúšať ju však môžete v prípade, že je vaším cieľom posunúť skincare na vyššiu úroveň. Tento dermatológmi schválený nástroj sa vyrába s mikroihličkami, ktoré prinútia pleť vyprodukovať väčšie množstvo kolagénu na zlepšenie jej textúry a tónu. Zbaviť ju dokonca táto technika môže i jemných vrások. Pred použitím sa však určite poraďte so svojim dermatológom.

4. Čistiaca kefka

Zatiaľ čo nesprávne zvolené kefky môžu zbaviť vašu pleť potrebnej vlhkosti, prípadne ju podráždiť, tá pravá dokáže zázraky. Čistiace kefky sú ďalšie v poradí, ktoré obohacujú starostlivosť pokožky a prinášajú množstvo benefitov. Najčastejšie slúžia na rýchly peeling bez straty vlhkosti, po ktorom zostane pleť čistá a žiarivá.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 16:35